Σάββατο, 31 Οκτωβρίου, 2020

Αιτωλοακαρνανία: Έσπρωχναν ασθενοφόρο να πάρει μπρος για τη διακομιδή τραυματία από τροχαίο (video)

Δικυκλιστής τραυματίστηκε σε τροχαίο στο Ξηρόμερο. Στο Κέντρο Υγείας Κατούνας μεταφέρθηκε με Ι.Χ. όχημα και απο εκεί τον παρέλαβε ασθενοφόρο για το Αγρίνιο. Για να πάρει μπρος ωστόσο χρειάστηκε η …συνδρομή των πολιτών. 

Tραγελαφικά περιστατικά που αναδεικνύουν τις τριτοκοσμικές συνθήκες στη δημόσια Υγεία της Αιτωλοακαρνανίας βλέπουν τακτικά το φως της δημοσιότητας. Σε αυτά προστίθεται και το ακόλουθο:

Χθες λοιπόν, αναφέρει το  katounanews.blogspot.com/, σημειώθηκε το μεσημέρι ένα τροχαίο στον επαρχιακό δρόμο Κατούνα – Τρύφου στη  διασταύρωση προς Αχυρά.

Μηχανή με πορεία προς Τρύφου συγκρούστηκε με φορτηγό που κατευθυνόταν προς Κατούνα με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του οδηγού της μοτοσυκλέτας.

Στο σημείο κατέφθασαν γιατροί από το Κέντρο Υγείας που ευτυχώς δεν είχε κλείσει ακόμα και έδωσαν τις πρώτες βοήθειες  καθώς και αστυνομικοί από το Α.Τ. Κατούνας.

Μιας και δεν υπήρχε  ασθενοφόρο ο τραυματίας μεταφέρθηκε αρχικά στο Κ.Υ. Κατούνας με Ι.Χ. αυτοκίνητο  .

Στη συνέχεια έφθασε  ασθενοφόρο από άλλο Κέντρο Υγείας  για την παραλαβή του τραυματία και τη μεταφορά του στο νοσοκομείο Αγρινίου.

Η μηχανή του όμως έσβησε και χρειάστηκε η βοήθεια των κατοίκων για να ξαναπάρει μπρος. Ευτυχώς συνέβαλε σε αυτό και ο κατηφορικός δρόμος…

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.