Τρίτη, 17 Μαΐου, 2022

Η Εστίαση Αγρινίου κινείται νομικά για τη ρήτρα αναπροσαρμογής

Η Εστίαση Αγρινίου κινείται νομικά για τη ρήτρα αναπροσαρμογής

Η Ένωση Επαγγελματιών Εστίασης  Αναψυχής και Ψυχαγωγίας Αγρινίου θα προβεί σε νομικές ενέργειες ενάντια στην καταχρηστική ρήτρα αναπροσαρμογής και προς αποτροπή μελλοντικών διακοπών ηλεκτροδότησης. Σε ενημέρωση προς τα μέλη της αναφέρει:     

Συνάδελφοι,
Κάθε μέλος που θέλει να συμμετάσχει στις νομικές ενέργειες που θα συντονιστούν από την Ένωση μας, σχετικά με την αποτροπή διακοπής ηλεκτροδότησης, εξ αιτίας της καταχρηστικής ρήτρας αναπροσαρμογής, θα πρέπει να προσκομίσει σε κλειστό φάκελο τα κάτωθι:

 1.  Συμβόλαιο με τον πάροχο ενέργειας
  2. Λογαριασμούς του πρώτου τετραμήνου του 2021 (1/1/2021-30/4/2021)
  3. Λογαριασμούς του πρώτου τετραμήνου του 2022 (1/1/2022-30/4/2022)
  4. Υπεύθυνη δήλωση (χωρίς γνήσιο υπογραφής), που θα αναφέρει «θέτω στην διάθεση της Ένωσης Επαγγελματιών Εστίασης Αναψυχής & Ψυχαγωγίας Αγρίνιου και των νομικών εκπροσώπων της τα προσωπικά στοιχεία, καθώς και τους λογαριασμούς ενέργειας της επιχείρησης μου, κατά το νόμο (Γενικός Κανονισμός ΕΕ 2016/679).       

Τονίζεται εξ αρχής πως όλες οι ενέργειες δεν έχουν κανένα εξασφαλισμένο αποτέλεσμα, είναι δε πιθανό να συσσωρευτούν μεγαλύτερα ποσά οφειλής στο μέλλον. Επίσης, το κόστος νομικών ενεργειών αναλαμβάνεται εξολοκλήρου από την Ένωση μας, χωρίς να επιβαρύνεται χρηματικά κανένας συνάδελφος.
Σε κάθε περίπτωση οφείλουμε να δράσουμε από κοινού και να εξαντλήσουμε κάθε πρόσφορο μέσο για την διεκδίκηση των αιτημάτων μας.

Για το Δ.Σ.

ο Πρόεδρος                                                    Ο Νομικός Σύμβουλος

Κωνσταντίνος Γ. Ναστούλης                                       Ιωάννης Γ. Ψάρρης

Θέματα που ενδιαφέρουν

3 Σχόλια

 1. Πόντιος

  Φαίνεται ότι τα 600 ευρώ που θα πάρει πίσω δεν είναι αρκετά για τον κλάδο που εισέπραξε «ζεστά» χιλιάρικα μέσα στην πανδημία και διατηρεί από χρόνια τον τίτλο του πρωταθλητή φοροδιαφυγής/εισφοροδιαφυγής.

  Υ.Γ. Για το 24% ΦΠΑ της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ δεν θυμάμαι να κινήθηκε.

 2. Ανώνυμος

  δεν εισαι ποντιος, εισαι μ@#$&ας….
  πες μας ομως, εσυ τι δουλειακάνεις;;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.