Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου, 2020

Εθελοντές καθάρισαν την Εθνική Οδό Αγρινίου – Θέρμου στην Αβόρανη (φωτο)

Με τη συμμετοχή πολλών εθελοντών πραγματοποιήθηκε ο καθαρισμός της Εθνικής Οδού Αγρινίου – Θέρμου από το 1χλμ έως τη γέφυρα της Αβόρανης.

Η Ακτίνα Εθελοντισμού του Δήμου Αγρινίου σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αβορανιτών, τον Φιλοπρόοδο Πολιτιστικό Σύλλογο Αβορανιτών -Λιβαδακιωτών και εθελοντές της περιοχής ανέλαβαν να συντονίσουν την δραστηριότητα. Με την συνδρομή της Τροχαίας Ακαρνανίας, προκειμένου να μη δημιουργηθούν προβλήματα στην κυκλοφορία, πραγματοποιήθηκε η δράση η οποία διήρκησε περίπου δύο ώρες.

Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου δήλωσε σχετικά:«Νιώθω χαρά και συγκίνηση βλέποντας την ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα των εθελοντών του δήμου μας. Από την πρώτη στιγμή λειτουργίας της Ακτίνας Εθελοντισμού, πριν από 4 χρόνια, πετύχαμε να συσπειρώσουμε συλλόγους και φορείς και όλοι μαζί να συνεργαστούμε για να κάνουμε καλύτερη την πόλη μας. Το περιβάλλον και η φροντίδα του είναι υπόθεση όλων. Αξίζουν συγχαρητήρια στον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Κώστα Καλαντζή και στην υπεύθυνη της Ακτίνας Εθελοντισμού Ανθούλα Μακρή».

Θέματα που ενδιαφέρουν

3 Σχόλια

 1. ΚΩΣΤΑΣ

  Προσοχή θα πεταχτεί καμιά οχιά δήμαρχε! Και γιαί δεν καθαρίζετε ολόκληρη την πόλη που βρωμάει σκουπιδαριό?

 2. ΡΩΤΑΩ...

  @ ΚΩΣΤΑΣ
  Πρόσεχε μην δαγκώσεις τη γλώσσα σου γιατί θα “διαβείς” από το ίδιο σου το δηλητήριο!
  Πού ήσουνα, λοιπόν, εσύ αφού παραπονιέσαι; Γιατί δεν εντάσσεσαι στις Εθελοντικές Δράσεις του Δήμου Αγρινίου;
  Εύκολη κριτική από τον καναπέ έχεις μάθεις μόνον να κάνεις;

 3. ΚΩΣΤΑΣ

  @ΡΩΤΑΩ… Και γιατί πληρώνει ο δήμος εργάτες καθαριότητας??? Μπορείς να απαντήσεις??? Για μέσα στην πόλη και στα χωριά τουλάχιστον. Εθελοντισμός ναι, αλλά εκεί που δεν υπάρχουν υπηρεσίες του δήμου που πληρώνονται από εσένα κι από εμένα. Και γιατί τα συγχαρητήρια μόνο στον αντιδήμαρχο και την εθελόντρια?? Στους συμμετέχοντες δεν αρμόζουν συγχαρητήρια???

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.