Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

Οι εθελοντές υποστηρίζουν τις κοινωνικές δομές του Δήμου Μεσολογγίου

Οι εθελοντές υποστηρίζουν τις κοινωνικές δομές του Δήμου Μεσολογγίου

mesolgogiΟι εθελοντές υποστηρίζουν τις κοινωνικές δομές του Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου. Αναφέρει σε ανακοίνωση της η  Εντεταλμένη Σύμβουλος Ευαγγελία Τσέλιου: 

«Με αφορμή την τελευταία διανομή φρούτων (ροδακίνων) από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου την περασμένη Παρασκευή 17-6-2016, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους προσέφεραν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους, προκειμένου να εξυπηρετηθούν με τον καλύτερο και ταχύτερο τρόπο, οι δικαιούχοι του Κοινωνικού Παντοπωλείου και οι κάτοχοι κάρτας σίτισης – Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Η συμβολή τους γενικότερα στις δράσεις και πρωτοβουλίες των κοινωνικών δομών που υποστηρίζονται από το Δήμο, είναι εξαιρετικά πολύτιμη, ενώ αποτελεί ένα ακόμη κίνητρο ευρύτερης κινητοποίησης της τοπικής μας κοινωνίας για την στήριξη των συμπολιτών μας που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα στην καθημερινή τους διαβίωση.

Θεωρώντας ότι ο στόχος της ευαισθητοποίησης των πολιτών για εθελοντική υποστήριξη των συνανθρώπων μας έχει επιτευχθεί σε μεγάλο βαθμό, επιδίωξή μας παραμένει η συγκέντρωση όσο το δυνατό μεγαλυτέρων ποσοτήτων τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης. Η προσφορά όλων είναι ιδιαίτερα πολύτιμη»

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.