Σάββατο, 16 Ιανουαρίου, 2021

Χριστουγεννιάτικη Εθελοντική Αιμοδοσία την Παρασκευή στο Αγρίνιο

Χριστουγεννιάτικη Εθελοντική Αιμοδοσία την Παρασκευή στο Αγρίνιο

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου θα συμμετέχει και φέτος στις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις της πόλης, με την Χριστουγεννιάτικη Εθελοντική Αιμοδοσία που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2019 από τις 8:00 έως τις 14:30 στο Παπαστράτειο Μέγαρο της ΓΕΑ.

Θα λάβει χώρα με την υποστήριξη της Υπηρεσίας Αιμοδοσίας της Νοσηλευτικής Μονάδας Αγρινίου του Γενικού Νοσοκομείου Αιτωλοακαρνανίας.

Η Εθελοντική Αιμοδοσία, όπως αναφέρει στην ανακοίνωση του ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου ,εντάσσεται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Δήμου «Παραμύθι από Ζάχαρη», υπενθυμίζοντας ότι η προσφορά σε όσους το χρειάζονται δεν είναι κάτι που θα πρέπει να ξεχάσουμε αυτές τις γιορτινές μέρες.

Παράλληλα στον ίδιο χώρο ο Σύλλογος Παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια «Φλόγα» θα πραγματοποιήσει το Χριστουγεννιάτικο Bazaar του, ώρες 8:00 έως 20:00.

Η ανακοίνωση του συλλόγου συνεχίσει ως εξής:

Ευχαριστούμε για την συνδιοργάνωση: τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό Περιφερειακό Τμήμα Αγρινίου, τον Σύλλογο Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Ν. Αιτ/νίας και τον Σύλλογο Αγραφιωτών Σαρακατσαναίων Αιτ/νίας.

Επίσης ευχαριστούμε τους χορηγούς: το ζαχαροπλαστείο Vrekos Pastry, την Γυμναστική Εταιρεία Αγρινίου, την Αρτοπαράδοση Θωμόπουλος, την Kapellakis Sound και τη FIRMA Επιγραφές.

Δεν ξεχνάμε αυτά τα Χριστούγεννα να κάνουμε το πολυτιμότερο δώρο στο συνάνθρωπό μας. Τα παιδιά είναι δυνατά, μα δε μπορούν να πάνε μόνα στη μάχη, σήμερα και κάθε μέρα ζητούν την ελπίδα μέσα από τη δική σου αγάπη!

Καλά Χριστούγεννα με Υγεία & Αγάπη!

Η Εθελοντική Αιμοδοσία αφιερώνεται στα άτομα με Μεσογειακή Αναιμία

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ
Δίνοντας αίμα
σώζεις ζωές”

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.