Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου, 2021

Εθελοντική αιμοδοσία στο Μεσολόγγι την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου

Εθελοντική αιμοδοσία στο Μεσολόγγι την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου

Από την Π.Ε Αιτωλοακαρνανίας

Η Π.Ε Αιτωλοακαρνανίας διοργανώνει Εθελοντική Αιμοδοσία την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2021, στην Κεντρική Πλατεία της Ι.Π Μεσολογγίου, από τις 9:30 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι, με την ευκαιρία της συμπλήρωσης ενός έτους από την παραλαβή της κινητής Μονάδας Αιμοληψίας της.

Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί με αυστηρή τήρηση των πρωτοκόλλων για την προστασία των αιμοδοτών και την αποφυγή της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

«Με την πανδημία να βρίσκεται σε εξέλιξη, είναι μεγάλη η ανάγκη προσφοράς αίματος για την αντιμετώπιση των αναγκών των συμπολιτών μας που το έχουν ανάγκη. Βγαίνουμε από το σπίτι για έναν καλό σκοπό» δήλωσε η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Αιτωλοακαρνανίας, Μαρία Σαλμά.

Η ενημέρωση του Νοσοκομείου Μεσολογγίου:

Από την Διοίκηση του Νοσοκομείου Μεσολογγίου ανακοινώνεται ότι την Κυριακή 14/2/2021 από ώρα 09:30-13:00 στην κεντρική πλατεία Δήμου Ι.Π Μεσολογγίου θα πραγματοποιηθεί εθελοντική αιμοδοσία σε συνεργασία της Αντιπεριφέρειας Αιτωλ/νίας και του τμήματος αιμοδοσίας του Νοσοκομείου μας στην κινητή μονάδα της Αντιπεριφέρειας Αιτωλ/νίας.

Καλούμε όσους και όσες συμπολίτες μας ενδιαφέρονται να δώσουν αίμα να υποστηρίξουν την  εν λόγω σημαντική πρωτοβουλία, καταλήγει η σχετική ενημέρωση.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.