Δευτέρα, 1 Μαρτίου, 2021

Εθελοντική αιμοδοσία στο Καινούριο την Κυριακή 5 Απριλίου

Εθελοντική αιμοδοσία στο Καινούριο την Κυριακή 5 Απριλίου

Εθελοντική αιμοδοσία, με την υποστήριξη του τμήματος αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Αγρινίου, θα πραγματοποιήσει ο σύλλογος “Χρυσοχεριά”  την Κυριακή 5 Απριλίου  στην κεντρική πλατεία του Καινουρίου.Το κάλεσμα:

“Φίλοι μας,

ως άνθρωποι και κυρίως ως Έλληνες οφείλουμε να σταθούμε δίπλα στους ανθρώπους που μας έχουν ανάγκη καθώς οι μέρες που περνάμε είναι αρκετά δύσκολες. Πρέπει όλοι μαζί αλλά και ο καθένας ξεχωριστά να πολεμήσει αλλά και να στηρίξει κάθε άτομο που έχει ανάγκη.

Έτσι λοιπόν με γνώμονα το κοινό καλό και με σύνθημα τη «Σωτηρία» όλων και κυρίως των ευάλωτων ομάδων, παραμερίζουμε τους φόβους μας και δίνουμε το δυναμικό παρών, προσφέροντας το αίμα μας που κάποιοι συμπολίτες μας έχουν ανάγκη. Άλλωστε πρέπει πάντα στο μυαλό μας να έχουμε τα λόγια που πολύ ωραία διατύπωσε η Γιόκο Όνο « Ένα όνειρο που ονειρευόμαστε μόνοι μας είναι απλά ένα όνειρο. Ένα όνειρο που ονειρευόμαστε μαζί με άλλους είναι πραγματικότητα.»

Σας περιμένουμε όλους λοιπόν στη 2η τακτική εθελοντική αιμοδοσία του συλλόγου «ΧΡΥΣΟΧΕΡΙΑ» που θα πραγματοποιηθεί στον υπαίθριο χώρο της κεντρικής πλατείας Καινούργιου, ημέρα Κυριακή 5 Απριλίου και ώρα 9.00-13.00.

Με την υποστήριξη του τμήματος Αιμοδοσίας Νοσοκομείου Αγρινίου.

Προσφέρουμε τη βοήθειά μας γιατί είναι στο αίμα μας”.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.