Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου, 2021

Αγρίνιο: Εθελοντική αιμοδοσία την Δευτέρα 14 Ιουνίου-αφιερωμένη στον αείμνηστο Δημήτρη Παπανικολάου

Αγρίνιο: Εθελοντική αιμοδοσία την Δευτέρα 14 Ιουνίου-αφιερωμένη στον αείμνηστο Δημήτρη Παπανικολάου

Για την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη

Δράση εθελοντικής αιμοδοσίας διοργανώνει το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου ενόψει της Παγκόσμιας Ημέρας του Εθελοντή Αιμοδότη (14η Ιουνίου).

Θα λάβει χώρα στο Παπαστράτειο Μέγαρο της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου (στην πλατεία Παναγοπούλου, Συντριβάνι) την Δευτέρα 14 Ιουνίου και ώρες 8:00π.μ.-2:00μ.μ.

Η αιμοδοσία αυτή είναι αφιερωμένη στη μνήμη του Γ.Γ. του Συλλόγου, Δημήτρη Παπανικολάου, που «έφυγε» νικημένος από τον κορωνοϊό.

Η ανακοίνωση:

Εθελοντική Αιμοδοσία Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου ενόψει της Παγκόσμιας Ημέρας του Εθελοντή Αιμοδότη (14η Ιουνίου) προγραμματίζει Εθελοντική Αιμοδοσία στο Παπαστράτειο Μέγαρο της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου (στην πλατεία Παναγοπούλου, Συντριβάνι) την Δευτέρα 14 Ιουνίου και ώρες 8:00π.μ.-2:00μ.μ. με την υποστήριξη της Υπηρεσίας Αιμοδοσίας της Νοσηλευτικής Μονάδας Αγρινίου, του Γενικού Νοσοκομείου Αιτ/νίας και με την συμμετοχή της Τοπικής Διοίκησης Ακαρνανίας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας, της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας και του Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων Περιφέρειας Πρωτοδικείου Αγρινίου.

Η αιμοδοσία αυτή είναι αφιερωμένη στη μνήμη του Γ.Γ. του Συλλόγου μας, του αείμνηστου Δημήτρη Παπανικολάου.

Καλούνται οι φίλοι της αιμοδοσίας, αλλά και όσοι αισθάνονται την υποχρέωση της Εθελοντικής Προσφοράς σε ΑΙΜΑ προς τον άγνωστο πάσχοντα συνάνθρωπο να προσέλθουν άφοβα στην Εθελοντική Αιμοδοσία, όπου τηρούνται όλα τα μέτρα προστασίας για την πρόληψη του Covid-19.

Ευχαριστούμε τους χορηγούς: την Γυμναστική Εταιρεία Αγρινίου, τη FIRMA Επιγραφές και το Λογιστικό Γραφείο του κ. Θεοδοσόπουλου Ιωάννη.

ΔΙΝΟΥΜΕ ΑΙΜΑ – ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.