Τετάρτη, 23 Ιουνίου, 2021

Eθελοντική αιμοδοσία στο ΤΕΙ στο Αντίρριο

Eθελοντική αιμοδοσία στο ΤΕΙ στο Αντίρριο

αιμοδοσια
Το Τμήμα Περίθαλψης και Κοινωνικής Μέριμνας , σε συνεργασία με το Περιφερειακό Τμήμα Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Ναυπάκτου , διοργανώνει Εθελοντική Αιμοδοσία την Tετάρτη 5 Απριλίου 2017 στο Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής TE , της Σχολής Τεχνολογικών Εφαρμογών , του Τ.Ε.Ι Δυτικής Ελλάδας στο Αντίρριο , στην προσπάθεια του να συμβάλλει στην κάλυψη των αναγκών σε αίμα στη χώρα μας και για να ενισχύσει την Τράπεζα αίματός τoυ.
«Σας καλούμε να προσέλθετε μαζικά να στηρίξετε έμπρακτα την Εθελοντική Αιμοδοσία του Τ.Ε.Ι που αποτελεί αυταπόδεικτο στοιχείο αλληλεγγύης, συναδελφικότητας, χειραφέτησης και συλλογικού ενδιαφέροντος, αγάπης στη ζωή και τη δημιουργία», αναφέρει η ανακοίνωση.
Η αιμοληψία θα γίνει από την κινητή μονάδα του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών, στο Προαύλιο χώρο του Τ.Ε.Ι Δυτικής Ελλάδας στο Αντίρριο από 10:00 μέχρι 14:00.
Υπενθυμίζεται ότι χρήση του αίματος από την τράπεζα του Τ.Ε.Ι μπορούν να κάνουν οι αιμοδότες και οι συγγενείς τους (α΄βαθμού).
Οι κάρτες εθελοντών-αιμοδοτών θα συμπληρώνονται κατά τη διάρκεια της αιμοδοσίας.
Στην αιμοδοσία μπορούν να συμμετέχουν και εθελοντές εκτός της Ακαδημαϊκής Κοινότητας του ΤΕΙ.
Στις 4 Απριλίου 2017 ημέρα Τρίτη και ώρα 10:00 , επισκέπτριες Υγείας του Κέντρου Αιμοδοσίας ΓΠΝΠ Ρίου θα ενημερώσει την Ακαδημαϊκή Κοινότητα για την Αιμοδοσία.
Για δηλώσεις συμμετοχής και πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο Τμήμα Περίθαλψης και Κοινωνικής Μέριμνας του Τ.Ε.Ι Δυτικής Ελλάδας στο Μεσολόγγι 2631058421 (κ. Μαρία Σβώλου).

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.