Πέμπτη, 13 Αυγούστου, 2020

Η Εθελοντική Ομάδα Έρευνας Διάσωσης Μεσολογγίου έκοψε την πίτα της


Η Εθελοντική Ομάδα Έρευνας Διάσωσης -Ε.Ο.Ε.Δ Μεσολογγίου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της.Η κοπή της πίτας έγινε στα γραφεία της ΕΟΕΔ,παρουσία πολλών μελών  ενώ παραβρέθηκε και ο υποψήφιος Δήμαρχος ΙΠ Μεσολογγίου Κώστας Λύρος. Η ανακοίνωση αναφέρει:

Η Εθελοντική Ομάδα Έρευνας Διάσωσης -Ε.Ο.Ε.Δ σε μια λιτή γιορτή,(γιατί δεν συνηθίζουμε τα φρου φρου και τα αρώματα )άλλα γεμάτη αγάπη και συναδελφικότητα έκοψε την πίτα της.Η κοπή της πίτας έγινε στα γραφεία της ΕΟΕΔ,παρουσία πολλών μελών.Επίσης στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο υποψήφιος Δήμαρχος ΙΠ Μεσολογγίου κ Κώστας Λύρος.
«Ανταλλάξαμε ευχές και κάναμε έναν απολογισμό της χρονιάς που μας πέρασε μέσα σε ένα γιορτινό περιβάλλον,καθώς πριν λίγους μήνες συμπληρώσαμε 11 χρόνια προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο,είδαμε τις δυνάμεις μας άλλα και τις αδυναμίες μας,που θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε,αλλά και όλοι μαζί συμφωνήσαμε να είμαστε εκεί που είμαστε τόσα χρόνια δηλ στην πρώτη γραμμή και να προσφέρουμε στο κοινωνικό σύνολο. Εμείς Θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε πάρα τις δυσκολίες που είναι τεράστιες,και χωρίς να έχουμε στήριξη,εκτός κάποιον εξαιρέσεων», δήλωσε ο Αρχηγός της Ε.Ο.Ε.Δ. Διονύσης Τσιρόγλου.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.