Πέμπτη, 9 Δεκεμβρίου, 2021

Εθελοντικός καθαρισμός και δεντροφύτευση στο Ζευγαράκι (φωτο)

Εθελοντικός καθαρισμός και δεντροφύτευση στο Ζευγαράκι (φωτο)

Στο Ζευγαράκι Μακρυνείας βρέθηκαν τα μέλη της Ακτίνας Εθελοντισμού του Δήμου Αγρινίου στο πλαίσιο της πανελλήνιας εθελοντικής δράσης  Let’s do it – Οι ρίζες που μας ενώνουν.

To Let’s do it επανήλθε ύστερα από δύο χρόνια αποχής λόγω της πανδημίας, φυτεύοντας συμβολικά 2021 δέντρα στον Υμηττό «τα οποία συμβολίζουν όλα όσα μας ενώνουν με το παρελθόν μας, με το μέλλον και μας δίνουν δύναμη να προσπαθούμε καθημερινά για έναν καλύτερο κόσμο», όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται.

Η υπεύθυνη της Ακτίνας Εθελοντισμού κ. Βούλα Αρτίκου – Γουργολίτσα επισήμανε:

«Έχουμε επιστρέψει για τα καλά στις δράσεις μας ως Ακτίνα Εθελοντισμού πάντα με γνώμονα την ασφάλεια και τα μέτρα που επιβάλλει η εποχή λόγω της πανδημίας. Η συγκεκριμένη  δράση  έχει ξεχωριστό νόημα καθώς αρκετές εθελοντικές ομάδες ανά την Ελλάδα θα ενωθούν  ψηφιακά μέσω της δενδροφύτευσης.  Για εμάς έχει και έναν άλλο σκοπό, να υπενθυμίσουμε ότι ο εθελοντισμός ενώνει, μπορεί να είναι παντού και να εμπνεύσει ανθρώπους όλων των ηλικιών προς όφελος των συμπολιτών μας και του περιβάλλοντος. Επίσης  να τονίσουμε πόσο σημαντική είναι η δενδροφύτευση στη χώρα μας κυρίως μετά τις καταστροφικές καλοκαιρινές πυρκαγιές που κατέστρεψαν αρκετές περιοχές στην Ελλάδα».

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.