Τρίτη, 13 Απριλίου, 2021

Έθεσε τα θέματα του δήμου Αγρινίου στον Υπουργό Υποδομών ο Γ.Παπαναστασίου

Έθεσε τα θέματα του δήμου Αγρινίου στον Υπουργό Υποδομών ο Γ.Παπαναστασίου

Συνάντηση με τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή είχε ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου.

Η συνάντηση, σύμφωνα με τη δημοτική αρχή Αγρινίου, πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα εποικοδομητικό κλίμα και- μεταξύ άλλων- τέθηκαν το θέμα της κάθετης σύνδεσης του Αγρινίου με την Ιόνια Οδό και η  ανάγκη επίσπευσης και ολοκλήρωσης των έργων στην ε.ο. Αγρινίου – Καρπενησίου τα οποία αναμένεται να βελτιώσουν σημαντικά τον χρόνο και την οδική ασφάλεια από το Αγρίνιο προς Καρπενήσι.

Συζητήθηκε επίσης η πορεία των μεγάλων έργων που είναι σε εξέλιξη στο Δήμο Αγρινίου, τόσο των έργων που έχουν ήδη υλοποιηθεί, όσο και αυτών που βρίσκονται στο στάδιο του σχεδιασμού.

Δεν παρέλειψε εξάλλου ο κ.Παπαναστασίου, ως πρόεδρος της Συντονιστικής Επιτροπής των Φορέων του Νομού Αιτωλοακαρνανίας ενάντια στην εκτροπή του Αχελώου να ενημερώσει τον υπουργό   την σύσκεψη της Συντονιστικής στην οποία ομόφωνα αποφασίστηκε η οριστική και αμετάκλητη ματαίωση της εκτροπής του Αχελώου. «Ένα ζήτημα για το οποίο η Δικαιοσύνη έχει αποφανθεί. Η θέση μας είναι ξεκάθαρη και διαρκής ενάντια στην εκτροπή κάθε λογικής αλλά και την καταστρατήγηση των νόμων της Χώρας », ανέφερε ο Δήμαρχος Αγρινίου.

Ο δήμαρχος Αγρινίου έθεσε στον Υπουργό και τον Γεν. Γραμματέα Γ.Καραγιάννη, ο οποίος ήταν παρών στη συνάντηση, ένα κορυφαίο ζήτημα  της Τοπικής Αυτοδιοίκηση και δεν είναι άλλο από την συντήρηση των υποδομών. Η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου εξέφρασε απόλυτη κατανόηση και δέχθηκε να αναλάβει πρωτοβουλίες για όλες τις ενέργειες που απαιτούνται για τέτοια έργα.

«Είμαστε τυχεροί γιατί ο κ. Καραμανλής, ως βουλευτής, είχε επισκεφθεί το Αγρίνιο πολλές φορές και γνωρίζει όλα τα ζητήματα που απασχολούν την περιοχή μας. Έχει ήδη κατανοήσει το δίκαιο αίτημα για την κάθετη σύνδεση του Αγρινίου με την Ιόνια Οδό, η οποία άλλωστε έχει ανακοινωθεί ως κυβερνητικό έργο. Είναι ένα έργο που η Πολιτεία οφείλει να προχωρήσει αφήνοντας στο παρελθόν έναν παράλογο σχεδιασμό», σημείωσε ο Γ.Παπαναστασίου.

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Ανώνυμος

    EΑΝ ΚΡΙΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΜΠΟΥΛΗ, ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΕ ΜΕ………ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!!!!!!! CHRISTOS

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.