Τρίτη, 2 Μαρτίου, 2021

Στην Εθνική Κορασίδων Ευθυμίου, Παναγιωτοπούλου και Μαρκουτσά του Μεσολόγγι 2008

Στην Εθνική Κορασίδων Ευθυμίου, Παναγιωτοπούλου και Μαρκουτσά του Μεσολόγγι 2008

Στην Εθνική Κορασίδων κλήθηκαν οι τρεις νεαρές παίκτριες του Μεσολόγγι 2008, Νεκταρία Ευθυμίου, Άννα – Μαρία Παναγιωτοπούλου και Δήμητρα Μαρκουτσά.

Μία ακόμη διάκριση για τις νεαρές αθλήτριες του Μεσολόγγι 2008 και για την ομάδα του Μεσολογγίου που τα τελευταία χρόνια επενδύει σε νεαρές παίκτριες και αυτές δικαιώνουν τις προσδοκίες και την φιλοσοφία των ανθρώπων της. Ανακοίνωση με την οποία συγχαίρει τις νεαρές αθλήτριες της ομάδας ποδοσφαίρου για την κλήση τους στην Εθνική Ελλάδος Κορασίδων, εξέδωσε το Μεσολόγγι 2008.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Το Μεσολόγγι 2008 συγχαίρει τις αθλήτριες του Νεκταρία Ευθυμίου, Άννα-Μαρία Παναγιωτοπούλου, Δήμητρα Μαρκουτσά για την κλήση τους για μια ακόμη φορά στην Εθνική Ομάδα Κορασίδων (U 16) και τους εύχεται καλή επιτυχία.

Η ανάδειξη αξιόλογων νέων ποδοσφαιριστριών από τις ομάδες αποτελεί αναγκαία προϋπόθεση για την αναβάθμιση και ισχυροποίηση του Ελληνικού γυναικείου ποδοσφαίρου και ως εκ τούτου το Μεσολόγγι 2008 δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στον συγκεκριμένο τομέα, ευελπιστώντας ότι στο μέλλον και άλλες νεαρές ποδοσφαιρίστριες του θα ακολουθήσουν τον ίδιο δρόμο.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΝΕΚΤΑΡΙΑ, ΑΝΝΑ-ΜΑΡΙΑ, ΔΗΜΗΤΡΑ….!!!”

Πηγή: aitosports.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.