Παρασκευή, 29 Μαΐου, 2020

Eτοιμότητα για την κακοκαιρία ζητά η Πολιτική Προστασία Αιτωλοακαρνανίας

κακοκαιρια αγρινιο

Με Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού η ΕΜΥ προβλέπει σημαντική μεταβολή του καιρού από απόψε (07-11-2016) μέχρι και την Πέμπτη 10-11-2016 με κύρια χαρακτηριστικά τις κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες (οι οποίες πιθανώς θα συνοδεύονται τοπικά από χαλαζοπτώσεις) και τους θυελλώδεις ανέμους (6 με 8 και πιθανώς πρόσκαιρα 9 μποφόρ).

Το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας διαβίβασε στους δήμους του Νομού το δελτίο της ΕΜΥ καλώντας τις υπηρεσίες, που εμπλέκονται σε έργα και δράσεις για την αντιμετώπιση κινδύνων από επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα, να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων τους, σύμφωνα με τις σχετικές εγκυκλίους της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας και τον αντίστοιχο σχεδιασμό τους.

Πιο αναλυτικά θα επηρεαστούν:

1. ΑΥΡΙΟ ΤΡΙΤΗ 08-11-2016 ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΙΟΝΙΟΥ, Η ΗΠΕΙΡΟΣ, Η ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, Η ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ.

2. ΜΕΥΘΑΡΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ 09-11-201 ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΙΟΝΙΟΥ, Η ΗΠΕΙΡΟΣ, Η ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, Η ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ, Η ΘΕΣΣΑΛΙΑ,ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΚΑΙ Η ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΧΩΡΑ.

ΠΑΡΑ ΤΗ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΗ ΤΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ, Η ΘΡΑΚΗ, ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ ΠΙΘΑΝΩΣ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ 10-11-2016.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.