Δευτέρα, 17 Μαΐου, 2021

Με αποκριάτικη διάθεση ο χορός του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Αγρινίου

Με αποκριάτικη διάθεση ο χορός του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού  Αγρινίου

4o-dimotiko-xoros (4)
Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία την Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018 ο ετήσιος αποκριάτικος χορός του συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου, στο χώρο του “Studio Πιθάρι”.

Μαθητές, γονείς και φίλοι συγκεντρώθηκαν από νωρίς και με αποκριάτικη διάθεση και κέφι απόλαυσαν τις εκπλήξεις και το πρόγραμμα, το οποίο επεξεργάστηκε το Δ.Σ του συλλόγου.

Στον ετήσιο χορό φέτος παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου, ο Περιφερειακός σύμβουλος Νεκτάριος Φαρμάκης, η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του σχολείου.

Ο Πρόεδρος του συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου, Νίκος Ταφιάδης δήλωσε:
Ο Σύλλογός μας καταστατικά αποβλέπει στην υλοποίηση κάθε ενδεικνυόμενης ενέργειας, που αποσκοπεί στην καλύτερη λειτουργία του 4ου Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου. Πέραν του θεσμικού ρόλου που κατέχει, προσπαθεί από την ίδρυσή του(1987) να είναι ουσιαστικός υποστηρικτής της παιδαγωγικής διαδικασίας. Αυτό αναμφισβήτητα πραγματώνεται με την ποικιλόμορφη βοήθεια, που ανά πάσα στιγμή προσφέρει και που συνάμα αναβαθμίζει το ρόλο του σε γόνιμο. Σημειώνεται δε ότι οι παραγωγικές δράσεις του είναι συνάρτηση της οικονομικής του δυνατότητάς του, η οποία πηγάζει αποκλειστικά από τις συνδρομές των γονέων/κηδεμόνων. Στα αιτήματα που συνεχώς ανακύπτουν καταβάλλει ανάλογα με την οικονομική του δυνατότητα, κάθε δυνατή προσπάθεια για να τα ικανοποιήσει. Οι αντανακλαστικές ενέργειές μας είναι άμεσες διότι αποσκοπούν στη διασφάλιση όλων εκείνων των συνθηκών, που σχετίζονται τόσο με την παραμονή στη σχολική μονάδα όσο και με τις παρεχόμενες υπηρεσίες εκπαίδευσης. Επίσης ο Δήμος Αγρινίου με τον υπάρχοντα υλικοτεχνικό εξοπλισμό καθώς και το εξειδικευμένο εργατικό δυναμικό που διαθέτει, προσπαθεί να εξυπηρετεί τις ανάγκες του σχολείου μας, γεγονός που αναμφισβήτητα πραγματοποιήθηκε φέτος με τις εργασίες συντήρησης και αποκατάστασης βλαβών/ελλείψεων. Επιβεβλημένη καθίσταται και η αναφορά στη Δ/νση, στο εκπαιδευτικό και στο βοηθητικό προσωπικό, που δραστηριοποιείται στο σχολείο μας, με προσφορά αξιοσημείωτη.

Θεωρούμε ότι με την συνεργασία και μόνο, μπορεί να παρακαμφθεί αρκετός χρόνος, που θα αποτελούσε τροχοπέδη στην δυναμική και την αποτελεσματικότητα του κοινού μας έργου.

Τέλος οφείλουμε να ευχαριστούμε τον εμπορικό κόσμο της πόλης του Αγρινίου, την επιχείρηση ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, για την αμέριστη στήριξή τους στη σημερινή γιορτή. Ευχαριστώ επίσης τα μέλη του ΔΣ , όπου συνετά και οργανωμένα προσπαθούν και εργάζονται.

Σε κάθε περίπτωση ο σύλλογός μας συμβάλλει τα μέγιστα για την επίτευξη των επιβεβλημένων στόχων. Ευελπιστούμε ότι με την συμμετοχή όλων μας, στο βαθμό, που μας επιτρέπεται και μας αναλογεί, ότι θα πράξουμε το καλύτερο για τα παιδιά μας…με ευθύνη και διορατικότητα!

Σας ευχαριστούμε για την συνεισφορά σας…αντλούμε δύναμη από τα παιδιά μας αλλά και τη δική σας θέληση…τη δική σας κριτική διάθεση και προτροπή.

Χρόνια πολλά με υγεία,καλή σαρακοστή και καλή δύναμη”!

4o-dimotiko-xoros (1)

4o-dimotiko-xoros (2)

4o-dimotiko-xoros (3)

4o-dimotiko-xoros (5)

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.