Σάββατο, 16 Ιανουαρίου, 2021

Ετοιμάζει ψηφοδέλτιο για Περιφέρεια ο Κώστας Σπηλιόπουλος

Ετοιμάζει ψηφοδέλτιο για Περιφέρεια ο Κώστας Σπηλιόπουλος

Μπορεί η προσπάθεια στήριξής του από τη Νέα Δημοκρατία για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας να μην είχε τη εξέλιξη που ανέμενε, ωστόσο ο πρώην υφυπουργός Κώστας Σπηλιόπουλος, ετοιμάζεται για κάθοδο στις εκλογές του Μαϊου και μάλιστα βρίσκεται ήδη σε προχωρημένες συζητήσεις για τη διαμόρφωση ψηφοδελτίου.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Σπηλιόπουλος στηρίζεται από ένα μέρος του αποστασιοποιημένου ΚΙΝ.ΑΛ. αλλά και από ένα μέρος της Νέας Δημοκρατίας που δεν διατηρεί ιδιαίτερα στενές σχέσεις με τον κομματικό της κορμό.

Το ενδιαφέρον σε σχέση με τον Κώστα Σπηλιόπουλο είναι ότι μπορεί ο ίδιος να έχει διαφοροποιηθεί από το ΚΙΝ.ΑΛ. με δηλώσεις του που σε κάποια σημεία είναι ιδιαίτερα επικριτικές, αλλά στηρίζεται ανοικτά από στελέχη του κόμματος τα οποία δεν συμμορφώνονται με την απόφαση του ΚΙΝ.ΑΛ. να στηρίξει την υποψηφιότητα Κατσιφάρα μετά την Περιφερειακή συνδιάσκεψη όπου η απόφαση ελήφθη ομόφωνα.

Το γεγονός αυτό προκαλεί μεγάλο προβληματισμό, καθώς στις τάξεις των υποστηρικτών Σπηλιόπουλου, βρίσκει κανείς ακόμη και υψηλά στελέχη της Νομαρχιακής του ΚΙΝ.ΑΛ. Αχαϊας, πέρα από στελέχη της παράταξης Σώκου και ορισμένα παλιά αυτοδιοικητικά στελέχη όπως π.χ. ο Δημήτρης Πεφάνης. Μάλιστα αυτά τα στελέχη εντοπίζονται στις τάξεις των υποστηρικτών της τάσης του Νίκου Ανδρουλάκη.

Θεωρείται ωστόσο βέβαιο ότι ο κ. Σπηλιόπουλος θα επιχειρήσει να διεμβολίσει και το χώρο της Νέας Δημοκρατίας καθώς το αφήγημά του θα έχει κεντροδεξιό χαρακτήρα κόντρα στο κεντροαριστερό πόλο που έχει δημιουργηθεί περί τον Απόστολο Κατσιφάρα μετά και την στήριξη που του παρέχει και ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Σπηλιόπουλος, σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24 έχει έρθει σε επαφή με στελέχη από τους τρεις νομούς και προχωράει στο κλείσιμο συμφωνιών. Η ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του, θεωρείται σχεδόν βέβαιη.

Γ.. Κοντoγεωργοπούλου-/tempo24.news

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.