Τρίτη, 26 Μαΐου, 2020

Αιτωλικό: “έφυγε” ένας άνθρωπος της Τέχνης

loukas

Ένας άνθρωπος της τέχνης, ο Γιάννης Λουκάς, « έφυγε» σήμερα, σε ηλικία 66χρονών, προκαλώντας θλίψη στο Αιτωλικό και ευρύτερα στον κόσμο του πολιτισμού.
Ο Γιάννης Λουκάς ήταν πατέρας δύο παιδιών, ταχυδρομικός που ασχολήθηκε με την χαρακτική το 2009 και το 2012 έγινε μέλος της Ένωσης Ελλήνων Χαρακτών. Πρόσφερε ωστόσο πολύπλευρα στον πολιτιστικό τομέα .
Δραστηριοποιήθηκε και μέσα από τους κόλπους του Πολιτιστικού και Μορφωτικού Συλλόγου “Το Αιτωλικό” ο οποίος αναφέρει: «Ο Σύλλογος μας είναι από σήμερα φτωχότερος… έφυγε από κοντά μας ένας ωραίος Άνθρωπος, ο Γιάννης Λουκάς. Συνοδοιπόρος μας, και μαχητής από την ίδρυση του Συλλόγου μας μέχρι την τελευταία στιγμή… Ένας άνθρωπος της Τέχνης, με ιδιαίτερες ευαισθησίες σε θέματα Πολιτισμού. Ένας υπηρέτης της Χαρακτικής τέχνης… Αποχαιρετούμε τον Γιάννη με θλίψη και τον ευχαριστούμε για όλα όσα πρόσφερε σ’ αυτόν τον τόπο – Καλό σου ταξίδι φίλε μας Γιάννη – Θερμά Συλλυπητήρια στην οικογένειά σου…».
Χαρακτηριστική είναι και η ανάρτηση της Δημοτικής Πινακοθήκης Αγρινίου: «Καλό σου ταξίδι Γιάννη Λουκά..! Θα μας λείψεις… Υπήρξες πραγματικός φίλος. Σε ευχαριστούμε για την πολύπλευρη στήριξη, την αγάπη και τη γενναιοδωρία σου. Κι αν εσύ σήμερα ταξιδεύεις γι άλλη “διαδρομή”, εμείς κρατάμε την καλοσύνη σου φυλακτό και παρακαταθήκη για τη συνέχεια…».

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.