Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου, 2020

Σοκ στο Αιτωλικό: Κρεμάστηκε σε δέντρο 43χρονος

apagxonismosh_630_450
Σόκαρε το Αιτωλικό η είδηση του  τραγικού θανάτου ενός 43χρονου. Ο άνδρας βρέθηκε , κατά τις μεσημβρινές ώρες, απαγχονισμένος σε δέντρο σε αγρόκτημα ιδιοκτησίας του.

Σύμφωνα μάλιστα με τις πληροφορίες, αρχικά τον αντίκρισε ο πατέρας του, που τον αναζητούσε από το πρωί, προβαίνοντας μάλιστα σε απέλπιδα προσπάθεια να τον σώσει κόβοντας το σχοινί αλλά δυστυχώς ήταν πλέον αργά.

Το ενδεχόμενο της αυτοχειρίας είναι το βασικό που εξετάζει η αστυνομία που έσπευσε στον τόπο του συμβάντος και ενεργεί την έρευνα.

Ο άνδρας ήταν πατέρας δύο παιδιών και σύμφωνα με τις πρώτες μαρτυρίες δεν έδειχνε να αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα. Ούτε άφησε κάποιο σημείωμα που να αιτιολογεί το απονενοημένο διάβημα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες στο σημείο που βρήκε τραγικό θάνατο εντοπίστηκαν  το κινητό του, ο καφές του και τα τσιγάρα του.

Το Αστυνομικό Τμήμα Αιτωλικού ενεργεί την έρευνα ενώ η σορός μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο Μεσολογγίου και στην συνέχεια στο νεκροτομείο του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου  του Ρίου για την ιατροδικαστή εξέταση.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.