Κυριακή, 19 Σεπτεμβρίου, 2021

Έτρεξαν (και τους ζηλέψαμε) χαλαρά την Πρωτοχρονιά οι Δρομείς Υγείας στο Αγρίνιο!

Έτρεξαν (και τους ζηλέψαμε) χαλαρά την Πρωτοχρονιά οι Δρομείς Υγείας στο Αγρίνιο!

Μόνο θαυμασμό και απεριόριστο σεβασμό τρέφει η στήλη προς τους Δρομείς Υγείας του Αγρινίου και αυτή η δήλωση είναι απολύτως ειλικρινής. Οι άνθρωποι κάνουν αυτό που δεν μπορούμε εμείς και που θα έπρεπε κιόλας να κάνουμε, διότι μας το έχει συστήσει κι ο γιατρός μας(όπως το συστήνουν οι γιατροί πλέον σχεδόν σε όλους, αν όχι το τρέξιμο, σίγουρα το γρήγορο βάδην, το ποδήλατο, το κολύμπι..) κι όχι απλά δεν το κάνουμε αλλά ρέπουμε προς τις ακολασίες!

Ούτε λίγο ούτε πολύ, οι άνθρωποι έτρεξαν και φέτος, όπως και πέρυσι, μέσα στην πόλη στο ξεκίνημα της νέας χρονιάς, κάνοντας ποδαρικό με υγεία και με μια συνήθεια που είναι για καλό. Άσε που δείχνει ότι η πόλη έχει και πολλές τάσεις και δεν είναι μόνο ξενύχτι, τσιγάρο, και ποτό τα ξημερώματα των μεγάλων εορτών.

Είχαν προϊδεάσει οι Δρομείς υγείας του Αγρινίου από τους 28 του Δεκεμβρίου ότι θα τρέξουν στο καθιερωμένο πλέον, «Πρωτοχρονιάτικο χαλαρό τρέξιμο 5Km κατάλληλο για όλους (κι όλες τις ηλικίες) εντός Πόλεως με αφετηρία τον Παλαιό Σταθμό Τρένων», όπως έλεγαν «για να υποδεχθούμε με υγεία κι  ευεξία τον καινούργιο Χρόνο».

Τι να πούμε εμείς τώρα για ανθρώπους που έκαναν jogging μέσα στην πόλη το πρωί της Πρωτοχρονιάς και πόζαραν με τόσο χαμόγελο; Ότι τους ζηλεύουμε; Είναι αυτονόητο αλλά με τόσες παρασπονδίες όλες αυτές τις μέρες, ίσως να μην δικαιούμαστε καν να ζηλεύουμε!

Καλή Χρονιά κι από μας, όπως ευχήθηκαν σε όλους οι δρομείς υγείας του Αγρινίου, δίνοντας το καλό παράδειγμα. Τώρα να υποσχεθούμε ότι θα κάνουμε κι εμείς κάτι ανάλογο του χρόνου, έστω σε μικρότερη κλίμακα; Αφού δεν πρόκειται να το τηρήσουμε! Κάπως έτσι βάζουμε φέτος στόχο να χάσουμε δεκαπέντε κιλά και του χρόνου βάζουμε στόχο να χάσουμε είκοσι!

ο (υ)περαστικός

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.