Δευτέρα, 12 Απριλίου, 2021

Έτρωγαν σε εστιατόριο του Αγρινίου και ξαφνικά είδαν τον Βαρουφάκη

Έτρωγαν σε εστιατόριο του Αγρινίου και ξαφνικά είδαν τον Βαρουφάκη

Υπήρξε Υπουργός Οικονομικών της πρώτης κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ από τις 27 Ιανουαρίου έως την παραίτησή του την 6η Ιουλίου του 2015, μια από τις πλέον ταραγμένες πολιτικά περιόδους της σύγχρονης ιστορίας. Τράβηξε το παγκόσμιο ενδιαφέρον, ήρθε σε ρήξη με τον Τσίπρα μιας και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ήρθε σε…ρήξη με την Ευρώπη και πλέον ίδρυσε το ΜέΡΑ25 που συμμετέχει στις Ευρωεκλογές.

Για το λόγο αυτό ο Γιάνης Βαρουφάκης ,περί ου ο λόγος, περιοδεύει σε όλη την Ελλάδα. Τώρα ωστόσο, μεσημέρι Σαββάτου, βρίσκεται σε γνωστό εστιατόριο του Αγρινίου όπου είχε προγραμματισμένη συνάντηση με στελέχη του κόμματος για να ανταλλάξουν θέσεις και απόψεις  . Μαζί με τον Γ. Βαρουφάκη στη συζήτηση   είναι η ευρωβουλευτής και υποψήφια ευρωβουλευτής Σοφία Σακοράφα και οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές Δανάη Στράτου (σύζυγος του) και Έρικ-Μιλτιάδης Έντμαν.

Αν και για τη συνάντηση υπήρξε δημόσιο κάλεσμα εντούτοις στο χώρο δεν υπήρχε κάποιου είδους προεκλογικό σκηνικό και απλώς το ΜέΡΑ 25 είχε «κλείσει» ένα τμήμα του καταστήματος.

Κατά συνέπεια οι υπόλοιποι πελάτες δεν γνώριζαν ότι στο χώρο που επέλεξαν να φάνε, αναμένονταν ο Βαρουφάκης. Για το λόγο και αυτό όταν έκανε την εμφάνιση του επικράτησε μια σαστισμάρα και σε πολλούς έκπληξη. Αρκετοί από τους θαμώνες έσπευσαν να τον χαιρετίσουν και ένας τράβηξε και μια  σέλφι μαζί του. Ο εν λόγω (θαυμαστής μάλλον του Γιάνη στο παρελθόν ) του παραπονέθηκε που… «τότε δεν πάτησε το κουμπί…» για να λάβει την απάντηση από Βαρουφάκη: «Εγώ το ήθελα αλλά δεν με άφησαν…».

Διακριτικά στη συνέχεια ο επικεφαλής του ΜέΡΑ 25 κάθισε με τους συντρόφους του σε αυτόν τον αγώνα με τη συζήτηση τους να είναι σε εξέλιξη…

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.