Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου, 2020

Η ΕΥΔΑΠ διέγραψε οφειλές 565.000 ευρώ σε πολίτες

Eydap-570-696x406
Σε πλήρη διαγραφή των ληξιπρόθεσμων οφειλών για τα τιμολόγια των ευπαθών κοινωνικών ομάδων που εντάχθηκαν στις ρυθμίσεις του Νόμου 4389/2016 προχώρησε η ΕΥΔΑΠ.

«Η εταιρεία διέγραψε οφειλές ύψους 565.000 ευρώ, στο πλαίσιο υλοποίησης πολιτικών με θετικό πρόσημο για την κοινωνία και κυρίως για τους πολίτες οι οποίοι αδυνατούν να εξασφαλίσουν ακόμα και τα απολύτως αναγκαία» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της ΕΥΔΑΠ..

Η συγκεκριμένη απόφαση ενισχύει την εφαρμογή του Έκτακτου Ειδικού Τιμολογίου, με το οποίο η ΕΥΔΑΠ στηρίζει τους δικαιούχους του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης, και προσφέρει επαρκή δωρεάν ποσότητα νερού, βοηθώντας τους να αντεπεξέλθουν πλήρως στις υποχρεώσεις τους.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΥΔΑΠ, Ιωάννης Μπενίσης, δήλωσε: «Έχοντας ως πυρήνα την προστασία των συνανθρώπων μας που βρίσκονται σε οικονομική αδυναμία, συνεχίζουμε να αναλαμβάνουμε πρωτοβουλίες οι οποίες προσφέρουν ηθική και οικονομική ανακούφιση και δημιουργούν προστιθέμενη αξία στην κοινωνία. Παραμένουμε αρωγός στους πολίτες που έχουν ανάγκη».

Πηγή: aftodioikisi.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Λέκκας Γ.

    Οι εκπτώσεις έπρεπε να είναι απόφαση της κεντρικής κυβέρνησης αφου οι οφειλές θα έπρεπε μεταφέρονται σε ένα κοινό λογαριασμό οφειλών για κάθε καταναλωτή στις ΔΕΚΟ και Δήμους μέσο του TAXIS, και αν πληρεί τις προϋποθέσεις να διαγράφονται όποια ποσά!!! Οχι σε τοπικό επίπεδο που η διαφάνεια πάντα είναι μια σοβαρή υπόθεση.!! και το αν οι πολίτες που επωφελούνται είναι πραγματικά ευπαθείς ομάδες, αυτό είναι άλλη υπόθεση που χρίζει διερεύνησης σε κάθε Δήμο!!.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.