Τετάρτη, 8 Δεκεμβρίου, 2021

«Έβρεξε» σοβάδες σε κεντρικό δρόμο του Αγρινίου

«Έβρεξε» σοβάδες σε κεντρικό δρόμο του Αγρινίου

Είναι γνωστό πως σοβαρό δημόσιο κίνδυνο στο Αγρίνιο αποτελούν πολλά εγκαταλελειμμένα κτίρια, ωστόσο φαίνεται πως κινδύνους ελλοχεύουν και στις κατοικήσιμες πολυκατοικίες.

Η αναφορά αυτή γίνεται με αφορμή περιστατικό που συνέβη το μεσημέρι σήμερα σε κεντρικό δρόμο της πόλης, στην οδό Β.Παναγόπουλου που έχει αφετηρία στο τέλος της Πλατείας 28ης Οκτωβρίου (γνωστής ως Καραπανέικα ).

Στο πολυσύχναστο αυτό σημείο «έβρεξε» σοβάδες από μπαλκόνι και είναι ευτύχημα που δεν σημειώθηκε τραυματισμός κάποιου διερχόμενου. Μόνο θύμα ένα σταθμευμένο όχημα…

Το συμβάν δεν είναι  ασυνήθιστο κια για το λόγο αυτό προβληματίζει καθώς απο το…πουθενά μπορεί να προκληθούν δραματικές καταστάσεις.

Πρόσφατα το agrinionews.gr είχε αναφερθεί στην πρωτοβουλία του Τμήματος Tροχαίας Αγρινίου που με κατεπείγουσα αλληλογραφία στις αρμόδιες υπηρεσίες είχε υποδείξει 40 παλαιά κτίρια εντός του αστικού ιστού που ενέχουν κινδύνους. Το πρόβλημα ωστόσο δεν περιορίζεται στα εγκαταλειμμένα κτίρια και οφείλουν όλοι οι ιδιοκτήτες να προσέξουν…

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

3 Σχόλια

  1. Anonimos

    Γιατί έχουν αφήσει τον κοσμακι να φτιάξει τα σπίτια του και να τα συντηρήσει; Μόνο κομμένους μισθούς συντάξεις, φόροι, ΕΝΦΙΑ, Ρυματα, Νερά, τηλέφωνα 100% αυξήσεις, φάρμακα, σούπερ, κλπ όλα στο πάνω, στο Θεό όλα. Θέρμανση αύξηση, πως να φτιάξει ο άλλος το σπίτι του με τι; όλα τα περνούν οι ΦΑΤΑΟΥΛΕΣ. Αντε να χαθείτε βρωμιαριδες

  2. Αγνωστος

    Προς απανταχού ιδιοκτήτες σπιτιών σ αυτή την πόλη!!! Δεν γίνεται να τα αφήνετε στο έλεος τους ζητώντας παράλληλα εξωφρενικά ενοίκια για σάπια σπίτια!!! Σοβαρευτείτε λίγο!

  3. Anonimos

    Η Φτώχεια φταίει κύριοι και καταρρέουν τα κτήρια, αν είχε 🤑🤑🤑 θα τα έφτιαχνε, θα τα συντηρούσε, θα τα είχε σένια!!!! Ποιος θέλει το σπίτι του να γκρεμίζεται!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.