Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου, 2021

Η εκπομπή “Γυρίσματα στην Ελλάδα” στην Ευρυτανία (βίντεο)

Η εκπομπή “Γυρίσματα στην Ελλάδα” στην Ευρυτανία (βίντεο)

Στο νομό Ευρυτανίας ταξίδεψε η εκπομπή του STAR “Γυρίσματα στην Ελλάδα” παρουσιάζοντας με τη βοήθεια της δημοτικής αρχής Αγράφων και Καρπενησίου τις ομορφιές ενός εκ των δημοφιλέστερων χειμερινών προορισμών της χώρας ! Με το χιονοδρομικό της ιστορικής πόλης να σφύζει από ζωή και τους δρόμους γεμάτους χειμερινούς επισκοπές, το Καρπενήσι όπως παραδέχεται ο Δήμαρχος αλλά και άλλοι θεσμικοί φορείς που μιλούν στην κάμερα του STAR είναι ένας προορισμός που τα συνδυάζει όλα!

Με το πέρασμα των χρόνων η Ευρυτανία “ανεβαίνει ” στις προτιμήσεις των Ελλήνων για τις χειμερινές αλλά και τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Ιδανικός προορισμός για τους λάτρεις του σκι αλλά και της φύσης γενικότερα.

Στον νομό Ευρυτανίας λίγες ώρες από την Αθήνα, το χιονοδρομικό κέντρο προσελκύει τους πάντες στις πίστες του αλλά και στα μέρη για εξερεύνηση στο φυσικό πλούτο της περιοχής με τα μοναδικά και πανέμορφα έλατα.

Η εκπομπή προβλήθηκε στο STAR GROUP και από τα δορυφορικά του ομίλου STAR international σε Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία, Αμερική, Καναδά, που προβάλλουν 24ωρο ελληνικό πρόγραμμα.

Δείτε εδώ την εκπομπή:

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.