Κυριακή, Αύγουστος 25, 2019

Εξ οικείων τα βέλη στη δημοτική αρχή Αγρινίου για τα σχολεία;

Αιχμηρός για την κατάσταση στα σχολικά κτίρια φέρεται να εμφανίστηκε ο πρόεδρος της Β΄ΕΛΜΕ Γεώργιος Κατσίφας στη συνάντηση με τον υποψήφιο δήμαρχο Σταύρο Καμμένο .
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του συνδυασμού «Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία » ο πρόεδρος της Β’ ΕΛΜΕ εξέθεσε τα προβλήματά και έκανε λόγο για πλημμελή παρέμβαση της Δημοτικής Αρχής όσον αφορά στα ζητήματα φύλαξης, φωτισμού, συντήρησης, ενεργειακής αναβάθμισης, θερμομόνωσης και αντισεισμικού ελέγχου των σχολικών κτιρίων.
Πρόκειται για πλήρη αποδόμηση της δημοτικής αρχής σε έναν κρίσιμο τομέα. Ωστόσο το εξαιρετικά ασυνήθιστο είναι πως αυτή προέρχεται από υποψήφιο του συνδυασμού της καθώς ο κ. Κατσίφας εκτός από πρόεδρος της Β’ ΕΛΜΕ είναι και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του Γιώργου Παπαναστασίου.
Η ενημέρωση όμως για τη συνάντηση προέρχεται αποκλειστικά από τον συνδυασμό του Σταύρου Καμμένου. Αν υπάρχει αντίλογος ας εκφραστεί…

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Σχολεία

    Η δημοτική αρχη ειναι 4 χρονια επομένως εχει ευθυνες για την κατασταση στα σχολεία και οχι τοσο οι υποψήφιοι που τους καταδικαζουν χωρις να εχουν εκλεγεί…και οταν εισαι υποψηφιος θα πρεπει να εισαι διακριτικος,αντικειμενικός και ουδέτερος…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.