Σάββατο, 22 Ιανουαρίου, 2022

Γιατί «εξαφανίστηκε» ο Σωτήρης Τσιόδρας -H εξήγηση του πρωθυπουργού

Γιατί «εξαφανίστηκε» ο Σωτήρης Τσιόδρας -H εξήγηση του πρωθυπουργού

Τους λόγους για τους οποίους έφυγε από το προσκήνιο ο καθηγητής λοιμωξιολογίας Σωτήρης Τσιόδρας, εξήγησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας στον Νίκο Χατζηνικολάου (ΑΝΤ1), διαβεβαιώνοντας ότι η μεταξύ τους σχέση δεν έχει διαταραχτεί.

Είπε συγκεκριμένα:

«Η σχέση μου με τον Σωτήρη Τσιόδρα είναι εξαιρετική. Μιλάμε, κατ’ αρχάς εξακολουθούμε να έχουμε ενημερώσεις τρεις φορές την εβδομάδα στις οποίες πάντα συμμετέχει. Τον συμβουλεύομαι και προσωπικά όταν έχω πιο ειδικές απορίες» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και εξήγησε πως έκανε πίσω από τις τηλεοπτικές εμφανίσεις «γιατί δέχτηκε ένα μπαράζ χυδαίων επιθέσεων.

Στοχοποιήθηκε και πολιτικά. Στοχοποιήθηκε και από την αντιπολίτευση. Και ο ίδιος έκρινε ότι για να προστατεύσει και την επιστημονική του ακεραιότητα αλλά πιστεύω και την ψυχική του ηρεμία- διότι δεν είναι όλοι υποχρεωμένοι, πόσω μάλλον όταν προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, να υποστούν τη βάσανο της δολοφονίας χαρακτήρων, διότι αυτό έγινε και με τον κ. Τσιόδρα- να κάνει ένα βήμα πίσω. Και σίγουρα έλειπε η φωνή του από την ενημέρωση».

Ας σημειωθεί ότι στην ίδια συνέντευξη ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε την δεύτερη αύξηση του κατώτατου μισθού και απάντησε για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών.

Πηγή: iefimerida.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.