Κυριακή, 25 Οκτωβρίου, 2020

Πολύ μπροστά – Έχασε και κατέθεσε υποψηφιότητα για τις δημοτικές εκλογές του… 2023!

Αποκαλυπτικός ως προς τους λόγους της μη επίτευξης του στόχου του για την Δημαρχία της Πάτρας, αλλά και ως υποψήφιος δήμαρχος του 2023, εμφανίσθηκε σήμερα ο επικεφαλής της «ΝΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ»…

Ο λόγος για τον ανεξάρτητο βουλευτή Νίκο Νικολόπουλο, ο οποίος είχε συνάντηση με τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους, τα στελέχη και τους φίλους του συνδυασμού του.

Στην αρχή της ομιλίας του, ο Νίκος Νικολόπουλος, κήρυξε την έναρξη του τετραετούς δημοτικής εκστρατείας της «ΝΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ», λέγοντας:
«Πριν εκθέσω τις σκέψεις μου για το αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών της πρώτης Κυριακής, δηλώνω ότι θα είμαι υποψήφιος δήμαρχος το 2023! Από σήμερα, λοιπόν, ξεκινάει ο αγώνας. Σήμερα είναι σημαδιακή η μέρα γιατί ξεκινάμε τις διαδικασίες για ν’ αποκτήσει η «ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ» καταστατική και νομική υπόσταση».

Ακολούθως, ο Νίκος Νικολόπουλος εξιστόρησε με αναλυτικό τρόπο την απόφασή του να κατέλθει υποψήφιος δήμαρχος, αποκαλύπτοντας ότι έλαβε διαβεβαιώσεις από την ηγεσία της ΝΔ ότι θα αφήνετο ελεύθερος να υλοποιήσει το εγχείρημά του. Στη συνέχεια τόνισε ότι χωρίς να το γνωρίζει-όπως πιστεύει- ο Κυριάκος Μητσοτάκης, εξυφάνθηκε ένα σατανικό σχέδιο από κομματικούς «αρουραίους» και «τρωκτικά» για να διασφαλισθεί η επανεκλογή Πελετίδη…

Πηγή: newsit.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.