Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου, 2021

Εξειδικευμένο ιατρείο γόνατος – ώμου από τον ορθοπαιδικό – χειρούργο –αθλίατρο Φώτη Τσούκα στο Ιπποκράτειο Ίδρυμα Αγρινίου

Εξειδικευμένο ιατρείο γόνατος – ώμου  από τον ορθοπαιδικό – χειρούργο –αθλίατρο Φώτη Τσούκα στο Ιπποκράτειο Ίδρυμα Αγρινίου

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΙΑΤΡΕΙΟ Γόνατος – Ώμου

από τον Ορθοπαιδικό – Χειρούργο – Αθλίατρο κ. Φώτη Τσούκα

στο Ιπποκράτειο Ίδρυμα Αγρινίου

Η Γενική Κλινική    ‘Ιπποκράτειο Ίδρυμα Αγρινίου’ , στα πλαίσια της συνεργασίας της με Πανελλαδικά καταξιωμένους, εξειδικευμένους και έμπειρους ιατρούς, ανακοινώνει  ότι στις 12 Απριλίου 2019, ο Ορθοπαιδικός – Χειρούργος – Αθλίατρος  κ. Τσούκας  Φώτης θα δέχεται στην Κλινική μας, αυστηρά κατόπιν ραντεβού, συμπολίτες μας προς εξέταση.

Ο Κος Τσούκας με μεγάλη εμπειρία στην ορθοπαιδική χειρουργική είναι Διευθυντής Ορθοπαιδικής Κλινικής Ελάχιστα Επεμβατικών Τεχνικών (MIS) Ρομποτικής Χειρουργικής. Από το 2002 εργάζεται στο νοσοκομείο METROPOLITANως επιμελητής Ορθοπαιδικός Χειρούργος ενώ από το 2009 είναι Διευθυντής Ορθοπαιδικός. Παράλληλα, λόγω της μεγάλης εμπειρίας του στο χώρο της ρομποτικής χειρουργικής είναι εκπαιδευτής χειρουργικών επεμβάσεων στον εξωτερικό.

Ειδικεύεται σε όλο το φάσμα της Ορθοπαιδικής με ειδίκευση στις αθλητικές κακώσεις, στην αρθροσκόπηση γόνατοςώμου με ελάχιστα επεμβατικές τεχνικές και χρήση ρομποτικής χειρουργικής, όπου αυτή εφαρμόζεται εξασφαλίζοντας στους ασθενείς αποτελεσματική φροντίδα και ασφάλεια με ανώδυνη και γρήγορη αποκατάσταση.

Για ραντεβού μπορείτε να απευθύνεστε στο λογιστήριο της Κλινικής (καθημερινά εκτός Σαββάτου και Κυριακής από 10:00-14:00)

Επίσης, στα τηλέφωνα 6977808052 – 2641047721 (καθημερινά εκτός Σαββάτου και Κυριακής από 10:00-14:00 )

και στο email : ippokrateio.clinic@gmail.com

site : www.ippokrateio.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.