Δευτέρα, 8 Μαρτίου, 2021

Εξελίξεις στη Διεύθυνση Αστυνομίας Ακαρνανίας-Αποχωρεί ο Κακούσης, επικεφαλής ο Γαλαζούλας

Εξελίξεις στη Διεύθυνση Αστυνομίας Ακαρνανίας-Αποχωρεί ο Κακούσης, επικεφαλής ο Γαλαζούλας

Σοβαρές εξελίξεις καταγράφονται εκ νέου στη Διεύθυνση Αστυνομίας Ακαρνανίας όπου φαίνεται πως δεν στεριώνει πλέον επικεφαλής…

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του agrinionews.gr, ο  Κώστας Κακούσης κλήθηκε να επιστρέψει στη Διεύθυνση Αιτωλίας στο Μεσολόγγι καθώς έληξε η απόσπαση του μετά από ένα επτάμηνο θητείας του ως Διευθυντής Ακαρνανίας με έδρα το Αγρίνιο.

Στη θέση αυτή είχε διαδεχθεί τον Δημήτρη Γαλαζούλα ο οποίος επίσης είχε θητεύσει ως επικεφαλής για μικρό διάστημα.  Ωστόσο ο κ. Γαλαζούλας, ως αρχαιότερος αστυνομικός διευθυντής στο βαθμό,  καλείται εκ νέου να αναλάβει τα ηνία.

Η κατάσταση σε κάθε περίπτωση δείχνει τραγελαφική και εκτιμάται πως οι εξελίξεις σχετίζονται και με τους τραγικούς χειρισμούς της τοπικής αστυνομίας την 28η Οκτωβρίου στο Αγρίνιο.

Όλα αυτά διαδραματίζονται μάλιστα λίγους μήνες πριν τις τακτικές κρίσεις που δεν αποκλείεται να επιφέρουν νέες αλλαγές στην κορυφή και ανακατάξεις στις επιμέρους υπηρεσίες.

Παλινωδίες και μηδενικός σχεδιασμός χαρακτηρίζουν τις αποφάσεις που αφορούν μια μεγάλη αστυνομική διεύθυνση και μάλιστα σε μια κρίσιμη χρονικά συγκυρία.

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.