Σάββατο, 29 Ιανουαρίου, 2022

Εξέλιξη στο ζήτημα τη σύνδεσης Αγρινίου με Ιόνια Οδό

Εξέλιξη στο ζήτημα τη σύνδεσης Αγρινίου με Ιόνια Οδό

Ο Xρ. Σπίρτζης  έκανε γνωστό ότι αναθέτει στις υπηρεσίες του υπουργείου να μελετήσουν το θέμα του κόστους που απαιτείται για τη σύνδεση.spirtzisΣε συνάντηση που είχε με τον υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Χρήστο Σπίρτζη ο αντιπρόεδρος της Βουλής, βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Βαρεμένος έθεσε το θέμα της σύνδεσης του Αγρινίου με την Ιόνια Οδό σε συνδυασμό με το γεγονός ότι τα εργοτάξια της εταιρείας που κατασκευάζει τον αυτοκινητόδρομο, βρίσκονται ήδη στην περιοχή.
Ο υπουργός έκανε γνωστό ότι αναθέτει στις υπηρεσίες του υπουργείου να μελετήσουν το θέμα του κόστους που απαιτείται για τη σύνδεση. Η απουσία μέχρις στιγμής σχετικής μελέτης, όπως εκτιμούν τεχνικά στελέχη, δεν αποτελεί μείζον πρόβλημα καθώς αυτή μπορεί να εκπονηθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.
Ο Γιώργος Βαρεμένος υποστηρίζει και προς τις δύο πλευρές, το υπουργείο και την εταιρεία, ότι η παρουσία των εργοταξίων στην περιοχή, όσο οι εργασίες στην Ιόνια Οδό συνεχίζονται, πρέπει να επιδράσει θετικά στο ύψος του τιμήματος που θα καθοριστεί για τη σύνδεση του Αγρινίου.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.