Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου, 2021

Eπτά ανήλικοι μετανάστες σε φορτηγό ψυγείο ανάμεσα σε καρπούζια !

Eπτά ανήλικοι μετανάστες  σε φορτηγό ψυγείο ανάμεσα σε καρπούζια !

cygeio

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι άνδρες της Ασφάλειας Μεσολογγίου μετά από κλήση που έλαβαν χτες. Σέρβος φορτηγατζής, στο ύψος του Περιθωρίου ειδοποίησε ότι ακούει παράξενους θορύβους στο φορτηγό του. Ο ίδιος είχε μεταβεί στον Πύργο Ηλείας και είχε γεμίσει το φορτηγό-ψυγείο του με καρπούζια και κινούνταν στην Εθνική Οδό.

Κάποια στιμγμή άκουσε παράξενους θορύβους, ειδοποίησε την Αστυνομία και, όπως προαναφέρθηκε, οι άνδρες της Ασφάλειας Μεσολογγίου βρήκαν έκπληκτοι επτά μετανάστες στο ψυγείο που προφανώς προσπαθούσαν να φύγουν από τη χώρα και οι οποίοι δεν πρέπει να άντεξαν άλλο το κρύο! Η Α.Δ. Αιτωλίας έχει αναλάβει την έρευνα της πρωτοφανούς υπόθεσης.

Νεώτερη ενημέρωση: Σοκάρουν οι νεώτερες πληροφορίες για την υπόθεση. Στο φορτηγό είχαν στοιβαχτεί επτά ανήλικα (17-15) ετών παιδιά αφγανικής καταγωγής. Οι διακινητές τους (έναντι αμοιβής 1700 ευρώ) τα είχαν μεταφέρει στις αρχές Ιουνίου από την Αττική στην Πάτρα και από τις 18 Ιουνίου στη Μανωλάδα. Εκεί διαμορφώθηκε ο χώρος μέσα στο φορτηγό ψυγείο ανάμεσα σε καρπούζια όπου έβαλαν τα παιδιά για το συγκεκριμένο δρομολόγιο.
Ωστόσο η μεταφορά τους σταμάτησε στο Περιθώρι. Τα παιδιά άρχισαν να ουρλιάζουν από το κρύο και τότε αντιλήφτηκε την παρουσία τους ο 37χρονος Σέρβος οδηγός που φέρεται να μην είχε γνώση της υπόθεσης ενώ ο ίδιος ενημέρωσε τις Αρχές. Το ευτύχημα είναι πως δεν σημειώθηκε τραγωδία.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.