Τρίτη, 13 Απριλίου, 2021

Εξιχνιάσεις κλοπών στο Αγρίνιο

Εξιχνιάσεις κλοπών στο Αγρίνιο

αστυνομια1Τρεις δικογραφίες για κλοπές που εξιχνιάστηκαν σχηματίστηκαν από την τοπική αστυνομία που ταυτοποίησε τα στοιχεία των δραστών ενώ συνέλαβε και έναν ανήλικο για κλεπταποδοχή.
Ειδικότερα, από του αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου εξιχνιάστηκε κλοπή που έλαβε χώρα, πριν πέντε μήνες περίπου, στο Αγρίνιο. Δράστης είναι ένας 26χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Πακιστάν, τα πλήρη στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί. Τα ξημερώματα της 28-12-2016 παραβίασε κεντρική είσοδο φροντιστηρίου, στο Αγρίνιο και αφαίρεσε δύο κεντρικές μονάδες ηλεκτρονικών υπολογιστών.
Εξάλλου ,μετά από μεθοδική έρευνα ,προέκυψε πως 19χρονος τα ξημερώματα της 27ης Απριλίου ήταν ο δράστης κλοπής πέντε υπολογιστών από ιδιωτικό εκπαιδευτήριο. Οι τέσσερις βρέθηκαν στην οικία του σε οικισμό του ΔΑΚ Αγρινίου ενώ ένας υπολογιστής βρέθηκε στην κατοχή 14χρονου που συνελήφθη για την κλεπταποδοχή.
16χρονος επίσης ήταν ο δράστης κλοπής 750 ευρώ από σταθμευμένο όχημα την 8η Δεκεμβρίου 2016. Είχε ωστόσο και συνεργό τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν ταυτοποιηθεί.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.