Κυριακή, 19 Σεπτεμβρίου, 2021

Εξιχνιάστηκαν 15 κλοπές-διαρρήξεις από τρεις Ρομά στο Αγρίνιο

Εξιχνιάστηκαν 15 κλοπές-διαρρήξεις από τρεις Ρομά στο Αγρίνιο

15 κλοπές-διαρρήξεις στην περιοχή του Αγρινίου εξιχνιάστηκαν μετά από μεθοδική έρευνα της τοπικής αστυνομίας, σύμφωνα με τις πληροφορίες του agrinionews.gr.

Δράστες φέρονται τρεις Ρομά, 19 ετών ο ένας και 16 οι δύο, σε βάρος των οποίων από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αγρινίου σχηματίστηκε δικογραφία η οποία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα Πρωτοδικών.

Οι Ρομά διέρρηξαν  οχήματα ακόμη και καταστήματα όπως για παράδειγμα ένα πρακτορείο ΟΠΑΠ στο Αγρίνιο το βράδυ της 18η Μαΐου απ’  όπου άρπαξαν  μέχρι και λαχνούς ΣΚΡΑΤΣ.

Οι τρεις δράστες ομολόγησαν τη δράση τους καθώς  τα στοιχεία  που είχαν συλλέξει οι αστυνομικές αρχές δεν τους άφησαν άλλα περιθώρια… Δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου αλλά η υπόθεση πλέον θα πάρει το δρόμο της Δικαιοσύνης.

Νεώτερη ενημέρωση-Η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Εξιχνιάστηκαν δεκαπέντε κλοπές σε ταξί και καταστήματα στο Αγρίνιο

Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία τριών ατόμων και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τους για διακεκριμένες κλοπές

Εξιχνιάστηκαν, μετά από μεθοδική έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, δεκαπέντε κλοπές σε Δημοσίας Χρήσης Επιβατηγά (ταξί) και καταστήματα στο Αγρίνιο.

Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία για διάπραξη διακεκριμένων κλοπών σε βάρος τριών ημεδαπών ατόμων (δυο 16χρονοι και ένας ενήλικας), τα πλήρη στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί.

Από την προανάκριση που ενήργησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου προέκυψε ότι, οι δράστες από την 09/05/2021 έως την 19/05/2021 διέπραξαν 15 κλοπές στο Αγρίνιο και πιο συγκεκριμένα:

• Οκτώ κλοπές (εκ των οποίων πέντε απόπειρες), σε ταξί κατά τις οποίες αφαίρεσαν συνολικά το χρηματικό ποσό των (40) ευρώ, ένα κινητό τηλέφωνο, έγγραφα και ένα φορτιστή τηλεφώνου,
• Πέντε κλοπές σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και σε μίνι μάρκετ (εκ των οποίων η μια απόπειρα), αφαιρώντας συνολικά (50) ευρώ, δυο φορητούς υπολογιστές, τρόφιμα, οινοπνευματώδη ποτά και προϊόντα συνολικής αξίας 1.090 ευρώ,
• Μια κλοπή σε πρακτορείο ΟΠΑΠ, κατά την οποία αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των (50) ευρώ και λαχνούς ΣΚΡΑΤΣ, συνολικής αξίας 6.000 ευρώ και
• Μια απόπειρα κλοπής σε ιδιωτικής χρήσεως αυτοκίνητο.

Για τη διερεύνηση των περιστατικών, διενεργήθηκαν μεθοδικές και εμπεριστατωμένες έρευνες από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, με αποτέλεσμα την εξιχνίαση των υποθέσεων, την ταυτοποίηση των δραστών και την προσαγωγή τους στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγρινίου.

Σε σωματική έρευνα που ενήργησαν οι αστυνομικοί στους τρεις δράστες βρήκαν στην κατοχή του ενός από τους δυο ανήλικους και κατέσχεσαν τους κλεμμένους λαχνούς, τους οποίους απέδωσαν στον ιδιοκτήτη του πρακτορείου.
Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των δραστών θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.