Τρίτη, Δεκέμβριος 10, 2019

Εξιχνιάστηκαν πολλές κλοπές και διαρρήξεις στο Αγρίνιο

διάρρηξη-νέα-μεγάλη Πολλές κλοπές και διαρρήξεις που σημειώθηκαν στην περιοχή του Αγρινίου εξιχνιάστηκαν μετά από μεθοδική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου. Σχηματίστηκαν σχετικές δικογραφίες και οι υποθέσεις θα πάρουν το δρόμο της δικαιοσύνης.
Ειδικότερα, εξιχνιάστηκαν τρεις κλοπές σε σταθμευμένα οχήματα που σημειώθηκαν την 24η Σεπτεμβρίου. Δράστης 22χρονος Ρομά που έχει απασχολήσει κατά κόρον το αστυνομικό δελτίο. Ο εν λόγω κλέφτης είχε αρπάξει από όχημα στο νεκροταφείο γυναικεία τσάντα που περιείχε χρήματα, κινητό και άλλα αντικείμενα. Κατά τη διάρκεια εκείνης της νύχτας είχε διαρρήξει και δύο οχήματα που ήταν σταθμευμένα στο τέρμα της οδού Χαρίλαου Τρικούπη από τα οποία άρπαξε ρολόι, χρήματα, άδεια οδήγησης και άλλα αντικείμενα.
Μια άλλη διάρρηξη που εξιχνιάστηκε συνέβη σε μονοκατοικία της Αβόρανης πρωινές ώρες της 30ης Αυγούστου. Δράστης 21χρονος, κάτοικος Αιγίου, που είχε αρπάξει 80 δολάρια και χρυσαφικά αξίας 5000 ευρώ.
Επίσης, εξιχνιάστηκε διάρρηξη που σημειώθηκε σε οικία την 23η Σεπτεμβρίου με Θθύμα 78χρονη και δράστιδα μια 36χρονη, κάτοικος Πρέβεζας, που είχε αρπάξει τσάντα με διάφορα έγγραφα.
Εξάλλου στα πρόσωπα δύο νεαρών, 18 και 23 ετών, ταυτοποιήθηκαν οι δράστες τεσσάρων κλοπών. Σε μια εκ των περιπτώσεων διέρρηξαν μονοκατοικία της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου στο Αγρίνιο το μεσημέρι της 5ης Αυγούστου. Είχαν αρπάξει 30 ευρώ και χρυσαφικά αξίας 300 ευρώ.

Νεώτερη ενημέρωση: Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Σχηματίστηκαν τρεις ξεχωριστές δικογραφίες σε βάρος τεσσάρων ημεδαπών ανδρών
Εξιχνιάστηκαν, μετά από μεθοδική και εμπεριστατωμένη έρευνα, από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου σε συνεργασία με το Γραφείο Εγκληματολογικών Ερευνών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας, τρεις κλοπές σε οικίες και τρεις σε οχήματα, που έλαβαν χώρα φέτος τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο, στο Αγρίνιο.
Για την υπόθεση αυτή, σχηματίστηκαν τρεις ξεχωριστές δικογραφίες για κλοπή, σε βάρος τεσσάρων ημεδαπών ανδρών, ηλικίας 23,22,21 και 18 ετών, τα πλήρη στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί.
Ειδικότερα:
• Στις 5/8/2016, στο Αγρίνιο, ο 23χρονος και ο 18χρονος, εισήλθαν από ανασφάλιστη πόρτα, σε διαμέρισμα, 46χρονου ημεδαπού και αφού ερεύνησαν όλους τους χώρους, αφαίρεσαν κοσμήματα και χρήματα συνολικής αξίας 330 ευρώ.
• Στις 30/8/2016, στη Νέα Αβόρανη Αγρινίου, ο 21χρονος εισήλθε από ανασφάλιστο παράθυρο σε οικία 69χρονης ημεδαπή και αφαίρεσε κοσμήματα συνολικής αξίας (5.000) ευρώ.
• Στις 24/9/2016 τα ξημερώματα και το πρωί, στο Αγρίνιο, ο 22χρονος παραβίασε τρία σταθμεύμενα αυτοκίνητα και αφαίρεσε από το εσωτερικό τους το χρηματικό ποσό των 365 ευρώ, ένα κινητό τηλέφωνο και προσωπικά έγγραφα των ιδιοκτητών τους.
Οι δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος των δραστών θα υποβληθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.