Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου, 2020

Εξιχνιάστηκαν τρεις κλοπές στο Μεσολόγγι

αστυνομίαΣχηματίστηκαν τρεις ξεχωριστές δικογραφίες σε βάρος τεσσάρων δραστών, τα πλήρη στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί
Εξιχνιάστηκαν, μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, σε συνεργασία με το Γραφείο Εγκληματικών Ερευνών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αιτωλίας, τρεις κλοπές που συνέβησαν στο Μεσολόγγι και σχηματίστηκαν ισάριθμες ποινικές δικογραφίες σε βάρος τεσσάρων ημεδαπών δραστών (δυο άνδρες και δυο γυναίκες).
Πιο συγκεκριμένα, από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου σχηματίστηκαν δικογραφίες για κλοπές ως εξής :
• Σε βάρος 33χρονου ημεδαπού, ο οποίος την 10-2-2017 στο Μεσολόγγι, επιχείρησε να παραβιάσει σταθμευμένο Ι.Χ. Φορτηγό 44χρονου ημεδαπού.
• Σε βάρος δυο γυναικών ηλικίας 48 και 34 ετών, οι οποίες ενεργώντας από κοινού, αφαίρεσαν την 1-2-2017 στο Μεσολόγγι από 83χρονη ημεδαπή το χρηματικό ποσό των 320 ευρώ.
• Σε βάρος 20χρονου ημεδαπού, ο οποίος την 1-6-2015, διέρρηξε οικία 83χρονου ημεδαπού στα Νέα Υδραγωγεία Μεσολογγίου αφαιρώντας κοσμήματα και τιμαλφή.
Οι δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος των δραστών θα υποβληθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.