Τετάρτη, 2 Δεκεμβρίου, 2020

Εξοργισμένοι οι κάτοικοι του Ματσουκίου που παραμένει χωρίς καφενείο…

Εξοργισμένοι οι κάτοικοι του Ματσουκίου που παραμένει χωρίς καφενείο…

Ένα πρόβλημα στο οποίο είχε αναφερθεί στο παρελθόν το agrinionews.gr παραμένει και απασχολεί τους κατοίκους του Ματσουκίου του δήμου Αγρινίου.
Το όμορφο αυτό χωριό, της ενότητας Στράτου, έχει ξεμείνει από καφενείο και μάλιστα δεν προβλέπεται και να αποκτήσει άμεσα. Οι κάτοικοι είναι εξοργισμένοι και ζητούν άμεσα να υπάρξει εξέλιξη πράγμα πάντως που δεν είναι εφικτό καθώς το ζήτημα κολλά… στα γρανάζια της γραφειοκρατίας.
Το καφενείο λοιπόν που λειτουργούσε σε δημοτικό χώρο παραμένει κλειστό εδώ και πολλούς μήνες μιας και το μίσθωμά του έληξε τον περασμένο Ιανουάριο οπότε και προκηρύχθηκε νέος διαγωνισμός με δύο ενδιαφερόμενους.
Παρότι υπήρξε αρχικά νικητής σε αυτό τον διαγωνισμό ακολούθησαν ενστάσεις επί ενστάσεων που κόλλησαν τη διαδικασία της ανάθεσης η οποία θα παραμένει στη φάση των προσφυγών μέχρι τέλη Νοεμβρίου. Αναμένεται να ξεκινήσει τότε εκ νέου η διαδικασία κάτι που σημαίνει πως το Ματσούκι θα μείνει χωρίς καφενείο για πολύ καιρό.
«Είμαστε χωρίς καφενείο και πηγαίνουμε στο Καστράκι ή στη Σπολάιτα… Έχει γίνει ολόκληρο θέμα για το ποιος θα πάρει το καφενείο, λες και μιλάμε για καφενείο στο… Κολωνάκι», λέει στο agrinionews.gr κάτοικος του χωριού.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.