Τρίτη, 2 Μαρτίου, 2021

Πολλές συλλήψεις και σήμερα στην Αιτωλοακαρνανία

Πολλές συλλήψεις και σήμερα στην Αιτωλοακαρνανία

Επτά συλλήψεις για διάφορα αδικήματα σε Αγρίνιο και Βόνιτσα είχε ως αποτέλεσμα πρωινή εξόρμηση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ακαρνανίας.

Ειδικότερα, 43χρονος συνελήφθη στη Βόνιτσα από αστυνομικούς του Τμήματος Ακτίου – Βόνιτσας, για οδήγηση κλεμμένης μοτοσικλέτας.

Επίσης στη Βόνιτσα, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου συνελήφθη 44χρονος Αλβανός για παράνομη διαμονή στη χώρα καθώς δεν διέθετε τα απαραίτητα έγγραφα και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Λευκάδας.

Στο Αγρίνιο από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου συνελήφθη ένας 57χρονος, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε κυνηγετική καραμπίνα για την οποία είχε λήξει η άδεια κατοχής της από πέρυσι. Ο 57χρονος συνελήφθη και το όπλο κατασχέθηκε όπως και 70 φυσίγγια.

Επίσης στο Αγρίνιο από αστυνομικούς του Τμήματος Αγρινίου συνελήφθη 27χρονη, προσωρινά υπεύθυνη καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, η οποία δεν διέθετε πιστοποιητικό υγείας.

Στο Αγρίνιο συνελήφθησαν το πρωί από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αγρινίου, τρεις ημεδαποί άνδρες, ηλικίας 25, 57 και 52 ετών, διότι σε τροχονομικούς ελέγχους που τους διενεργήθηκαν, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσαν οχήματα στερούμενοι άδειας ικανότητας οδήγησης, ενώ ο 52χρονος στερούταν επίσης αδείας κυκλοφορίας και ασφαλιστηρίου συμβολαίου.

Το πρωί, στη Ναύπακτο και στο Μεσολόγγι, από αστυνομικούς των Τμημάτων Τροχαίας Ναυπακτίας και Μεσολογγίου, δυο ημεδαποί άνδρες, ηλικίας 23 και 16 ετών, διότι σε τροχονομικούς ελέγχους που τους διενεργήθηκαν διαπιστώθηκε ότι οδηγούσαν οχήματα στερούμενοι άδειας ικανότητας οδήγησης

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.