Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου, 2021

Eυχαριστίες από το “Παναγία Ελεούσα” για την προσφορά παπουτσιών

Eυχαριστίες από το “Παναγία Ελεούσα”  για την προσφορά παπουτσιών

1Η Πρόεδρος, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, οι νέοι με νοητική υστέρηση & συνοδές αναπηρίες και οι εργαζόμενοι του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Αγωγής και Αποκαταστάσεως «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» Νομού Αιτωλ/νίας, Μεσολόγγι – Αγρίνιο, ευχαριστούν θερμότατα την Ένωση «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ» για την ευγενική της χορηγία να διανείμει καινούρια παπούτσια μάρκας TOMS στους 160 εκπαιδευόμενους νέους αλλά και στους εργαζόμενους του Φορέα μας.
«Η υπέροχη αυτή δράση, μας έδωσε μεγάλη δύναμη και χαρά και δημιούργησε σχέσεις εμπιστοσύνης και αγάπης που ευελπιστούμε να συνεχιστούν και να εδραιωθούν. Οι δωρεές αυτές στηρίζουν το δύσκολο κι ευαίσθητο έργο του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ», ενδυναμώνουν την κοινωνική αλληλεγγύη και την ανιδιοτελή προσφορά.
Είμαστε ευγνώμονες σε όλους όσους με μεγάλο ενδιαφέρον και ευαισθησία στηρίζουν το έργο μας, που αφορά στην πλέον ευαίσθητη και ευάλωτη κοινωνική ομάδα των συνανθρώπων μας, που είναι τα άτομα με νοητική υστέρηση και συνοδές αναπηρίες και από μόνοι τους δεν μπορούν να διεκδικήσουν τίποτα στη ζωή», αναφέρει η ευχαριστήρια ανακοίνωση.

2

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.