Πέμπτη, 6 Αυγούστου, 2020

Eυχαριστίες για τη συνδρομή στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Αγρινίου

Η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας του Δήμου Αγρινίου ευχαριστεί το «Όλοι μαζί μπορούμε» και τον ΣΚΑΙ αλλά και την Κοινωνική Επιχείρηση Wise Greece. Οι ευχαριστίες εκφράζονται για λόγους που αναλύονται στις ακόλουθες ανακοινώσεις:

unnamed-1Η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας του Δήμου Αγρινίου ευχαριστεί το «Όλοι μαζί μπορούμε» και τον ΣΚΑΙ, για την σημαντική προσφορά του, με είδη διατροφής και καθαριότητας στο Κοινωνικό Παντοπωλείο.
Η ανεκτίμητη βοήθεια της δράσης αυτής, συντελεί ουσιαστικά στην επιτέλεση του έργου του Κοινωνικού Παντοπωλείου, δεδομένου του μεγάλου αριθμού ωφελούμενων και των ιδιαίτερων αναγκών που προκύπτουν λόγω της συνεχιζόμενης οικονομικής κρίσης.
Ευελπιστούμε στην συνέχεια της συνεργασίας και της πολύτιμης αυτής συνεισφοράς γιατί στους δύσκολους αυτούς καιρούς αποδεικνύεται ότι μόνο «ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ».

unnamedΗ Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας του Δήμου Αγρινίου ευχαριστεί την Κοινωνική Επιχείρηση Wise Greece, για την ανταπόκριση και προσφορά της, με είδη πρώτης ανάγκης στο Κοινωνικό Παντοπωλείο.
Η σημαντική αυτή συνεισφορά της βοήθησε ουσιαστικά το έργο του Κοινωνικού Παντοπωλείου, δεδομένου ότι ο αριθμός των ωφελούμενων είναι μεγάλος και προκύπτουν συνεχώς ανάγκες, λόγω της αυξανόμενης οικονομικής κρίσης.
Η Wise Greece μας έδειξε έμπρακτα και επανειλημμένα την συμπαράστασή της στο δύσκολο έργο, που καθημερινά καλείται να φέρει εις πέρας το Κοινωνικό Παντοπωλείο. Προσδοκούμε στην συνέχιση της συνεργασίας αυτής και ελπίζουμε η κίνηση της να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.