Παρασκευή, 10 Ιουλίου, 2020

Eυχαριστίες και ευχές από το Δ.Σ. της ΕΠΣΑ

EPSA

Το Δ.Σ. της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αιτωλοακαρνανίας έπειτα και από τη διεξαγωγή του 7ου τελικού Super Cup στο Παπαχαραλάμπειο στάδιο Ναυπάκτου ανάμεσα στον Ναυπακτιακό Αστέρα και τον Α.Ο. Χάλκειας, που ανέδειξε υπερπρωταθλητή για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016 τον Ναυπακτιακό Αστέρα και ήταν αφιερωμένος στο Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια “Φλόγα”, αισθάνεται την υποχρέωση να εκφράσει ευχαριστίες.
Συγκεκριμένα ευχαριστεί τους φιλάθλους για την προσέλευση τους στον τελικό και την συμμετοχή τους στην συγκέντρωση τροφίμων για τα σπίτια της “Φλογα”, τον ιατρό κ. Τηλιγάδα Θωμά που ενημέρωσε του θεατές για το πόσο σημαντικό είναι όλοι να συμμετέχουμε και γίνουμε δοτές μυελού των οστών καθώς και τους παράγοντες, προπονητές, ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων και τους διαιτητές που συνέβαλαν έτσι ώστε να πραγματοποιηθεί με μεγάλη επιτυχία αυτός ο ξεχωριστός Τελικός.
Το Δ.Σ. της ΕΠΣΑ εύχεται Υγεία, Αγάπη, Ευτυχία και Δύναμη σε όλους τους παράγοντες, ποδοσφαιριστές, προπονητές, διαιτητές και φιλάθλους της Αιτωλοακαρνανίας και το Νέο Έτος να δώσει στον καθένα ότι πραγματικά επιθυμεί!!! ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.