Κυριακή, 7 Μαρτίου, 2021

Ευχαριστίες του Νοσοκομείου Μεσολογγίου στον μπασκετικό Ολυμπιακό για τη δωρεά υγειονομικού υλικού

Ευχαριστίες του Νοσοκομείου Μεσολογγίου στον μπασκετικό Ολυμπιακό για τη δωρεά υγειονομικού υλικού

Ο Ολυμπιακός υποδέχθηκε το Μεσολόγγι ΒΑΧΙ σε φιλικό αγώνα μπάσκετ που είχε και φιλανθρωπικό σκοπό στα πλαίσια της «bwin Monday Night Game Against Covid – 19».

Ο Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, παρέδωσε στον Παναγιώτη Παπαδόπουλο, Διοικητή Νοσοκομείου Μεσολογγίου , υγειονομικό υλικό για την κάλυψη των αναγκών του προσωπικού του νοσοκομείου.

Οι ευχαριστίες του Νοσοκομείου:

Από την Διοίκηση του Νοσοκομείου Μεσολογγίου εκφράζουμε τις δημόσιες ευχαριστίες στον μπασκετικό ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και τους ιδιοκτήτες του Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο καθώς και τον Διευθυντή Νίκο Λεπενιώτη για την παράδοση επιταγής υγειονομικού υλικού για τις ανάγκες του Νοσοκομείου μας ,που πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια του φιλικού αγώνα μεταξύ OLYMPIAKOS BC – MESOLOGGI BAXI στις 15/02/2021 και μεταδόθηκε ζωντανά από την κρατική τηλεόραση (ΕΡΤ3).

Επίσης τις δημόσιες ευχαριστίες μας στον «ΧΑΡΙΛΑΟ ΤΡΙΚΟΥΠΗ» ,την πρόεδρο κ. Βασιλική Μπελέκου και το ΔΣ που συνέβαλαν σημαντικά στην υλοποίηση αυτής της πρωτοβουλίας.

Θεωρούμε ότι τέτοιου είδους χορηγίες μπορούν και πρέπει να βρουν παρόμοιους μιμητές για την στήριξη της Δημόσιας Υγείας ,στις δύσκολες στιγμές που περνάμε και τόσο έχουμε ανάγκη.

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.