Τρίτη, 24 Νοεμβρίου, 2020

Eυχαριστίες ΣΥΡΙΖΑ: “ήταν η μεγαλύτερη συγκέντρωση που έγινε στον Νομό από τη δεκαετία του 80’ και μετά”

Eυχαριστίες «στους χιλιάδες πολίτες του Αγρινίου και της Αιτωλοακαρνανίας για τη μεγαλειώδη χθεσινή συγκέντρωση στην πλατεία Δημοκρατίας στο Αγρίνιο», εκφράζει η Νομαρχιακή Επιτροπή Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥΡΙΖΑ. Εκτιμά μάλιστα ότι ήταν η μεγαλύτερη που έγινε στον Νομό από τη δεκαετία του 80’ και μετά. Η ανακοίνωση:

Νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τους χιλιάδες πολίτες του Αγρινίου και της Αιτωλοακαρνανίας για τη μεγαλειώδη χθεσινή συγκέντρωση στην πλατεία Δημοκρατίας στο Αγρίνιο. Η συγκέντρωση ξεπέρασε κάθε προσδοκία και εκτιμούμε ότι ήταν η μεγαλύτερη που έγινε στον Νομό από τη δεκαετία του 80’ και μετά!

Η αυθόρμητη προσέλευση των πολιτών και οι συγκινητικές εκδηλώσεις αγάπης στο πρόσωπο του Αλέξη Τσίπρα στέλνουν ξεκάθαρο μήνυμα νίκης από τον Νομό που παραδοσιακά σηματοδοτεί το πανελλαδικό εκλογικό αποτέλεσμα.

Στέλνουν, όμως, και άλλα, πιο σημαντικά μηνύματα: Ότι τα πολιτικά διλλήματα της συγκυρίας είναι πιο ξεκάθαρα στους πολίτες από ότι στους αναλυτές και τους δημοσκόπους∙ ότι το κριτήριο και οι εμπειρίες που συσσώρευσε τα τελευταία χρόνια ο Ελληνικός λαός δεν παρακάμπτονται από τη μονόπλευρη προπαγάνδα του συστήματος που χρεωκόπησε τη χώρα και επιθυμεί να επιστρέψει στην εξουσία.

Ο λαός μας, πεισμωμένος και αποφασισμένος, θα δώσει μια ακόμη απάντηση στις 26 Μαϊου στις κάλπες και θα συνεχίσει μ’ αυτούς που έβγαλαν τη χώρα από την κρίση και που ξέρουν από πού πηγάζει και που πρέπει να επιστρέφει η εξουσία τους.

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

5 Σχόλια

 1. Ανώνυμος

  ΚΑΛΟ ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ…ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ …ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΟΝ ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟ…

 2. Κωστας

  Μάλλον δεν είχε δει τι κοσμο είχε κάποτε ο Σημίτης.

 3. RIPT

  Αποκλείεται να είναι Αγρινιώτης και πάνω από 30 χρόνων αυτός που την έγραψε! Η μεγαλύτερη συγκέντρωση εδώ και τρεις δεκαετίες με μισή πλατεία;; Γελάει ο κόσμος…

 4. Anonimos

  Πάντος ο σκηνοθέτης έκανε πολύ καλή δουλειά!!!! Τα πλάνα ειναι 3D

 5. Αληθινος Αντιμνημονιακος.

  Ελαχιστοι αγρινιωτες. Φέρατε κόσμο απο αλλού και πάλι δεν. Ο λαός καταψηφιζει το Συριζα των μνημονιων και του ΝΑΤΟ. Το ειπα και θα το ξαναπώ τεράστια ντροπή οι Πρέσπες. Τεράστια. Πληρες υποταγή στο ΝΑΤΟ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.