Τρίτη, 13 Απριλίου, 2021

Ευχαριστούν οι Αστυνομικοί για τον φιλανθρωπικό αγώνα με τους Παλαιμάχους του Παναιτωλικού

Ευχαριστούν οι Αστυνομικοί για τον φιλανθρωπικό αγώνα με τους Παλαιμάχους του Παναιτωλικού

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες ο φιλανθρωπικός ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των Παλαιμάχων του Παναιτωλικού και των Αστυνομικών Δ.Α. Ακαρνανίας.  Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας εκφράζει ευχαριστίες με την ακόλουθη ανακοίνωση:

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες ο ποδοσφαιρικός αγώνας για καλό σκοπό, μεταξύ των Παλαιμάχων του Παναιτωλικού και των Αστυνομικών Δ.Α. Ακαρνανίας.  Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας εκφράζουν

Ευχαριστούμε πολύ τον πρόεδρο της ΠΑΕ Παναιτωλικός και Επίτιμο Πρόεδρο της Ένωσης μας κ. Γεράσιμο Μπελεβώνη, καθώς και τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Παναιτωλικός κ. Φώτη Κωστούλα για την παραχώρηση του γηπέδου του Παναιτωλικού και για την άψογη συνεργασία μας στην ως άνω διοργάνωση.

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν οι παίκτες και των δύο ομάδων για την συμμετοχή τους προκειμένου να πραγματοποιηθεί ο αγώνας, στηρίζοντας με αυτό τον τρόπο την προσπάθεια μας να συγκεντρωθούν χρήματα για την αγορά αναπηρικού αμαξιδίου σε συνάδελφό μας.

Κλείνοντας θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που μας τίμησε με την παρουσία του και παρευρέθηκε στο γήπεδο και χειροκρότησε τις δύο ομάδες.

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Ανώνυμος

    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ 20% ΤΟΥ ΠΡΟΣΤΜΟΥ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΙΝΕΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΝΗΓΑΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΠΝΙΣΤΕΣ ?? CHRISTOS

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.