Δευτέρα, 1 Μαρτίου, 2021

Ευχές και «Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία» από τον Δ.Τραπεζιώτη

Ευχές και «Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία» από τον Δ.Τραπεζιώτη

O Δημήτρης Τραπεζιώτης εκφράζει δημοσίως τις ευχές του αλλά ενδιαφέρον έχει και το γεγονός πως το πράττει για την «Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία» προκαλώντας την εντύπωση πως αυτό θα είναι το όνομα του συνδυασμού με τον οποίο θα διεκδικήσει τη δημαρχία Αγρινίου. Σήμα παραμένει πάντως αυτό της «Ανατροπής Τώρα».

Οι ευχές του Δημήτρη Τραπεζιώτη:

Εύχομαι σε όλους Χρόνια Πολλά, Καλή και Δημιουργική Χρονιά.
Το 2019 να είναι έτος υπέρβασης.
Υπέρβασης του ατομοκεντρισμού και της χρησιμοθηρίας ώστε η κοινωνική αλληλεγγύη να είναι πράξη υπαρκτικής γνησιότητας και αυθεντικότητας. Υπέρβασης των μνημονιακών πολιτικών, της λιτότητας και των κοινωνικών ανισοτήτων. Υπέρβασης της δυναστικής κομματοκρατίας για την χειραφέτηση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης με τη συμμετοχή όλων μας στο πολιτικό άθλημα για την υπεράσπιση και την ενίσχυση της δημοκρατίας.
Με θάρρος, αισιοδοξία και ελπίδα το 2019 να είναι αφετηρία μιας νέας αυτοδιοικητικής περιόδου για να γίνει ένα ποιοτικό άλμα στο Δήμο μας, για να ανοίξει μια οραματική και ελπιδοφόρα προοπτική και να ξεκολλήσει επιτέλους αυτός ο τόπος από το  τέλμα, την υστέρηση και την υποβάθμιση.

Για την ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ
Ενωτική Πρωτοβουλία
Δημήτρης Τραπεζιώτης

Θέματα που ενδιαφέρουν

4 Σχόλια

  1. Ανδρέας Γκορογιας.

    Ευτυχώς που εσείς οι δεξιοί λέτε πάντα την αλήθεια!!!

  2. Pane-6

    O ΣΥΡΙΖΑ τελείωσε. Αυτο ηταν. Ετσι και αλλιως μετά τη Συμφωνία των Πρεσπών δεν υπάρχει γυρισμός για το κόμμα αυτό. Συριζαίοι τι κανει η κυρία Μέρκελ; Ειναι καλα;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.