Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου, 2021

Εύγε Σεβασμιώτατε!

Εύγε Σεβασμιώτατε!

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την έναρξη των εμβολιασμών κατά του κορονοϊού στην Ελλάδα, μετά την άφιξη των πρώτων 9.750 δόσεων του εμβολίου των Pfizer/Biontech. Στους πρώτους που εμβολιάζονται ο Μητροπολίτης Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας, πρώτοι θα εμβολιαστούν μία νοσηλεύτρια Μ.Ε.Θ. και ένας φιλοξενούμενος σε Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων.

Την ίδια μέρα, θα πραγματοποιηθούν οι εμβολιασμοί της Προέδρου της Δημοκρατίας, του Πρωθυπουργού, του Προέδρου της Βουλής, του Γραμματέα του Μέρα25, της Προέδρου της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών, του εκπροσώπου του Υπουργείου Υγείας για το νέο κορωνοϊό, του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ και του Μητροπολίτη Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου, εκπροσωπώντας τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο.

H συμμετοχή του Μητροπολίτη Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου στους πρώτους που θα εμβολιαστούν έδωσε την ευκαιρία στον δήμαρχο Θέρμου Σπύρο Κωνσναντάρα να γράψει κάποια λόγια με τα οποία δύσκολα θα διαφωνήσει κάποιος.

«Ο Άγιος Ναυπάκτου αποτελεί την φωνή της σύνεσης μέσα στην εκκλησία ,είναι υπέρμαχος της τήρησης των υγειονομικών μέτρων κατά του κορωνοϊού ,τάχθηκε υπέρ των εμβολιασμών και είναι αυτός που θα μετατρέψει Ιερούς Ναούς της Μητροπόλεως του σε εμβολιαστικά κέντρα», σημειώνει για να καταλήξει με το « Εύγε Σεβασμιώτατε ..!».

Η ανάρτηση Κωνσταντάρα

Αύριο στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» θα εμβολιασθεί ,ο πρώτος Ελληνας Ιεράρχης ο Μητροπολίτης Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου, κ. κ . ΙΕΡΟΘΕΟΣ εκπροσωπώντας τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο.
Ο Άγιος Ναυπάκτου αποτελεί την φωνή της σύνεσης μέσα στην εκκλησία ,είναι υπέρμαχος της τήρησης των υγειονομικών μέτρων κατά του κορωνοϊού ,τάχθηκε υπέρ των εμβολιασμών και είναι αυτός που θα μετατρέψει Ιερούς Ναούς της Μητροπόλεως του σε εμβολιαστικά κέντρα .
Αισθάνομαι μεγάλη χαρά που δικαιώνεται η βαθιά πνευματική και οικογενειακή μου σχέση με τον Μητροπολίτη κ. Ιερόθεο και Εύχομαι οι απόψεις και οι θέσεις του να ευδοκιμήσουν στο σύνολο της εκκλησίας , ώστε να βγει ενδυναμωμένη μετά την κρίση και όχι διχασμένη και υπό αμφισβήτηση .
Εύγε Σεβασμιώτατε …!

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.