Δευτέρα, 12 Απριλίου, 2021

Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής 2020 στην Κοιλάδα του Αχελώου

Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής 2020 στην Κοιλάδα του Αχελώου

Γράφει ο Κ. Π. Τσιάκαλος

Η Εθελοντική Πολιτιστική Ομάδα Αχελώου ετοιμάζει πυρετωδώς την Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής στην Κοιλάδα του Αχελώου. Μια γιορτή διαφορετική από τις άλλες, των προηγούμενων χρόνων, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Οι εκδηλώσεις, σύμφωνα με τις δηλώσεις των υπευθύνων, θα γίνουν τηρώντας πιστά τα μέτρα προφύλαξης από τη διάδοση του ιού, πάντα σε ευθυγράμμιση με τις επίσημες οδηγίες του κράτους για τη δημόσια υγεία!

Οι φίλοι των εκδηλώσεων θα μπορούν να τις παρακολουθήσουν μαγνητοσκοπημένες στις 21 Ιουνίου από τα κανάλια και τους ιστότοπους που θα ανακοινωθούν εν ευθέτω χρόνο.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες θα γίνουν εκδηλώσεις σε τέσσερα σημεία της περιοχής.

– Στις Πηγές Άρτας, με ένα ιδιαίτερο πρόγραμμα.

– Αχελώος, στη γέφυρα Αυλακίου, στο γεφύρι που ενώνει την Αιτωλοακαρνανία με την Καρδίτσα – το Βάλτο με την Αργιθέα – στη θέση Τριχιές

– Στην ιστορική γέφυρα «Μανώλη» στον Αγραφιώτη ποταμό, παραπόταμο του Αχελώου και

– Στα όρη Βάλτου, Ίναχος ποταμός – εγκαταλελειμμένος οικισμός «Δρομίστα» Βάλτου.

Θα συμμετέχουν σπουδαία «ονόματα» των γραμμάτων, των τεχνών και του καλλιτεχνικού χώρου.

Όλοι έδειξαν ενδιαφέρον για τις εκδηλώσεις αυτές, που μοναδικό στόχο έχουν την προβολή της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, των μνημείων, του φυσικού περιβάλλοντος και όλον τον «πλούτο» της Κοιλάδας του Αχελώου.

Οι εκδηλώσεις της Ευρωπαϊκής Γιορτής της Μουσικής στην Κοιλάδα του Αχελώου οργανώνονται από την Εθελοντική Πολιτιστική Ομάδα Αχελώου σε συνεργασία με τους Πολιτιστικούς Συλλόγους της περιοχής, τα Συμβούλια και τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων.

dytikievritania.blogspot.com

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.