Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου, 2020

Δήμος Αγρινίου: Ευρύ προβάδισμα Παπαναστασίου με δεύτερη τη Σταρακά

Με ευρύ προβάδισμα του νυν δημάρχου Γιώργου Παπαναστασίου οδηγείται στο β΄γύρο η αναμέτρηση στο δήμο Αγρινίου. Την άλλη Κυριακή θα αναμετρηθεί με την Χριστίνα Σταρακά.

Με βάση το 60% των εκλογικών τμημάτων ο Γ.Παπαναστασίου με 43,23 αυξάνει τα ποσοστά του σε σύγκριση με το 2014 και εκλέγει πιθανότατα 20 έδρες. Ο συνδυασμός της Χριστίνας Σταρακά κινείται στο 27% και καταλαμβάνει 12 έδρες στο δημοτικό συμβούλιο.

Ο κυβερνητικός υποψήφιος Σταύρος Καμμένος κινείται σε ρηχά νερά με 11,52% (5 έδρες) ενώ ο Νίκος Καζαντζής ειπράττει  το 8,85% (4 έδρες) . Προφανώς και το αποτέλεσμα δεν δικαιώνει τις προσδοκίες τους . Πτώση των ποσοστών της καταγράφει η Λαϊκή Συσπέιρωση, άνοδο το Ανυπότακτο Αγρίνιο ενώ ο στόχος της έδρας φαίνεται εφικτός για τον Γιώργο Καραμητσόπουλο.

Τα αποτελέσματα σε 140 από 217 Εκλογικά Τμήματα 

Οι έδρες
ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ  20
ΣΤΑΡΑΚΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ   12
ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ   5
ΚΑΖΑΝΤΖΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ   4
ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΤΙΜΟΛΕΩΝ   2

Θέματα που ενδιαφέρουν

3 Σχόλια

  1. Ισμήνη

    Τετοια διαφορά, κακα τα ψέματα, λόγοι περίμεναν….

  2. ΚΧ

    ΣΤΑΡΑΚΑ 12 ΕΔΡΕΣ ,ΚΑΜΜΕΝΟΣ 5 ΕΔΡΕΣ ΚΑΖΑΝΤΖΗΣ 4 ΕΔΡΕΣ . ΔΗΛ 21 ΕΔΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΤΙΣ 2 ΤΟΥ ΚΚΕ ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ 20 ΕΔΡΕΣ. ΑΡΑ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ……

  3. ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΡΙΝΙΟ

    ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΚΑΚΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ.ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΔΕΝ ΕΠΕΙΣΕΣ ΚΑΙ ΔΕ ΞΕΡΩ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ.ΚΑΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ…..ΓΥΡΩ ΣΟΥ.ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΤΕ ΔΕ ΜΟΥ ΑΡΕΣΑΝ ΟΙ ΣΥΜΑΧΙΕΣ ΤΟΥ ….ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΓΥΡΟΥ.ΑΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΤΡΙΤΟΤΕΤΑΡΤΟΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.