Τετάρτη, 21 Απριλίου, 2021

Ευθύμης Χρήστου- Α.Ο. Αγρινίου: “Έχουμε μπει στην τελική ευθεία-δεν υπάρχουν περιθώρια λαθών”

Ευθύμης Χρήστου- Α.Ο. Αγρινίου: “Έχουμε μπει στην τελική ευθεία-δεν υπάρχουν περιθώρια λαθών”

Ο Ευθύμης Χρήστου είναι ο παίκτης του Α.Ο. Αγρινίου που μίλησε στη “Συνέντευξη της εβδομάδας”. Ο νεαρός forward αναφέρθηκε στη νίκη επί των Μαχητών την περασμένη Κυριακή, στο παιχνίδι με τα Φάρσαλα που ακολουθεί και στο τελευταίο δίμηνο που θα κρίνει τους στόχους της ομάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Ευθύμη πετύχατε τη 16η νίκη σας στο πρωτάθλημα απέναντι στους Μαχητές Πεύκων. Τι θεωρείς ότι έφερε αυτό το αποτέλεσμα και μάλιστα με μια μεγάλη διαφορά;

Πρώτα απ’ όλα να δώσουμε συγχαρητήρια στην ομάδα των Πεύκων για τη μαχητικότητά της και τη μέχρι τώρα πορεία της στο πρωτάθλημα αλλά και στο μεταξύ μας αγώνα. Για μας σημαντικό ρόλο για να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα έπαιξε η προσήλωσή μας και το καθαρό μυαλό από την αρχή της προηγούμενης εβδομάδας μέχρι και το τέλος του αγώνα.

Ακολουθεί ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με την ομάδα των Φαρσάλων. Τι πρέπει να κάνετε για να φτάσετε σε μία ακόμα νίκη;

Όπως σε κάθε αγώνα πρέπει να είμαστε αφοσιωμένοι στις οδηγίες του κόουτς μας και να επιδείξουμε την ανάλογη ψυχική συμπεριφορά, η οποία θα μας επιτρέψει να διατηρήσουμε την ανταγωνιστικότητά μας σε ένα ακόμα παιχνίδι.

Μέχρι τη διακοπή των εορτών του Πάσχα υπάρχουν τέσσερις αγώνες. Θεωρείς ότι είναι ένα σημαντικό διάστημα όπου μπορεί να κριθούν πολλά για την κατάληψη της δεύτερης θέσης;

Φυσικά και είναι ένα σημαντικό διάστημα που θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για κάθε ενδεχόμενο. Πιστεύω όμως ότι η επιμονή και η αποφασιστικότητα της ομάδας μπορούν να εγγυηθούν την επιτυχία.

Πως αισθάνεσαι στην πρώτη σου συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής Κατηγορίας;

Η συμμετοχή μου στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής Κατηγορίας αποτελεί ένα σημαντικό ξεκίνημα και μια σημαντική ευκαιρία για μένα. Προσπαθώ κάθε στιγμή να μαθαίνω πράγματα και να βελτιώνομαι.

Τι πιστεύεις ότι πρέπει να κάνετε στα τελευταία εφτά παιχνίδια της χρονιάς για να πετύχετε το στόχο σας;

Γνωρίζουμε ότι έχουμε μπει στην τελική ευθεία και δεν υπάρχουν περιθώρια λαθών. Έχουμε διατηρηθεί όλο αυτό το διάστημα στην πρώτη δυάδα και πρέπει σε κάθε παιχνίδι να εστιάζουμε στις οδηγίες του κόουτς μας και να ελέγχουμε τα συναισθήματά μας.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.