Παρασκευή, 5 Μαρτίου, 2021

Φαρμάκης σε Ζευγαράκι: “Απούσα η αντιπλημμυρική πολιτική από τους σχεδιασμούς της Περιφερειακής Αρχής”

Φαρμάκης σε Ζευγαράκι: “Απούσα η αντιπλημμυρική πολιτική από τους σχεδιασμούς της Περιφερειακής Αρχής”

 Η μικρής σχετικά έντασης βροχόπτωση χθες στην Αιτωλοακαρνανία ανέδειξε για μια ακόμα φορά το πόσο ευάλωτοι είναι οι πολίτες της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας -οι ζωές και οι περιουσίες τους- στις καιρικές συνθήκες.

Αυτό αναφέρει ο υποψήφιος Περιφερειάρχης κ. Νεκτάριος Φαρμάκης που επισκέφθηκε σήμερα το Ζευγαράκι «όπου από τύχη δεν είχαμε επανάληψη των όσων συνέβησαν τον περασμένο χειμώνα», όπως σημειώνει.

Μετά την αυτοψία στις ζημιές και στις εργασίες αποκατάστασης ο κ. Φαρμάκης προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Η αντιπλημμυρική πολιτική ήταν απούσα τα περασμένα χρόνια από τους σχεδιασμούς της Περιφερειακής Αρχής. Κρυμμένη πίσω από δήθεν αλληλοκαλύψεις αρμοδιοτήτων, αδιαφορούσε για τη θωράκιση των περιοχών της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. Σήμερα, και ενώ έχουμε ήδη βιώσει καταστροφές, μιλάμε πάλι για αντιπλημμυρικά έργα, τη στιγμή που αυτά θα έπρεπε ήδη να έχουν γίνει προ πολλού. Και αυτοί που τα εξαγγέλλουν για το μέλλον είναι οι ίδιοι που καθυστέρησαν να τα υλοποιήσουν. Με μια μικρή βροχόπτωση είχαμε ζημιές σε Ναυπακτία, Μεσολόγγι και Αγρίνιο. Και ο χειμώνας δεν έχει καν αρχίσει...».

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.