Πέμπτη, 29 Ιουλίου, 2021

Φερνάντεθ: «Καταδικάζω πάντα οποιοδήποτε τύπο βίας»

Φερνάντεθ: «Καταδικάζω πάντα οποιοδήποτε τύπο βίας»

Μετά τον Παναιτωλικό που πήρε θέση για το θέμα που ξέσπασε με το δημοσίευμα της Marca για το τιτίβισμα του Χεσούς Φερνάντεθ και ο Ισπανός τερματοφύλακας τοποθετείται για να ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Με νέα ανάρτηση του ο Χέσους Φερνάντεθ εξηγεί το… αυτονόητο, όσον αφορά το τιτίβισμά του που δημοσιεύτηκε στη Marca κι έγινε θέμα το πρωί της Δευτέρας. Μετά λοιπόν τον Παναιτωλικό και την ξεκάθαρη θέση της ομάδας γύρω από θέματα ρατσισμού, ο Ισπανός τερματοφύλακας τοποθετήθηκε και πάλι ώστε να ξεκαθαρίσει το τοπίο γύρω από τα όσα είπε.

Συγκεκριμένα, έγραψε σε νέο τιτίβισμα:

«Με αφορμή τη σημερινή δημοσίευση στη MARCA,η οποία μπορεί να οδηγήσει σε παρερμηνείες, θέλω να καταστήσω σαφές ότι ΠΟΤΕ δεν έχω επικρίνει ούτε επικρίνω νόμιμες και επιτρεπόμενες διαδηλώσεις για οποιονδήποτε λόγο και θα καταδικάζω πάντα ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ τύπο βίας χωρίς διάκριση. Είχα, έχω και θα έχω φίλους και συναδέλφους έγχρωμους τους οποίους πάντα σεβόμουν και θα σέβομαι… το μόνο πράγμα που επικρίνω στο tweet μου είναι ο τρόπος και το συνηθισμένο διπλό κριτήριο με το οποίο κάποιος προσπάθησε να δαιμονοποιήσει μερικούς για την υπεράσπιση ενός πράγματος και με άλλους αντίστοιχα όχι.

Από εδώ ενθαρρύνω τους συμμετέχοντες στο κίνημα #BlackLivesMattters όχι μόνο να πολεμήσουν για τον θάνατο του G.Floyd, μα να παλέψουν για τη ζωή χιλιάδων έγχρωμων ανθρώπων που «πέφτουν» από τα χέρια αυτών των ίδιων ανθρώπων».

gazzetta.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.