Κυριακή, 26 Ιουνίου, 2022

Φεστιβάλ Υγείας: Εκδήλωση της Εταιρίας Ιπποκράτειας Αντίληψης για την ευεξία του ανθρώπου

Φεστιβάλ Υγείας: Εκδήλωση της Εταιρίας Ιπποκράτειας Αντίληψης για την ευεξία του ανθρώπου

Το Ινστιτούτο Γεωπολιτικής, Εθνικής Συγκρότησης & Ανάπτυξης «ΠΥΞΙΔΑ» σε συνεργασία με το Σωματείο «Εταιρεία Ιπποκράτειας Αντίληψης για την Ευεξία του Ανθρώπου», έχοντας εκ του σκοπού τους, πέραν άλλων, ως στόχο την προστασία του υπέρτατου αγαθού της υγείας και την διάδοση της Ιπποκράτειας Αντίληψης διοργανώνουν μια «Γιορτή Υγείας-» στις 22 Μαΐου 2022 και ώρα 17.30 έως 20.30 μμ στο Άγαλμα Μεγάλου Αλεξάνδρου, που θα περιλαμβάνει παρουσιάσεις θεμάτων υγείας, πρώτες βοήθειες και θεατρικά και μουσικά δρώμενα.

Κατά την ως άνω εκδήλωση, πέραν των άλλων, θα τραγουδήσουν οι καλλιτέχνες Βασίλης Δήμας, Γρηγόρης Πετράκος, Αλέξανδρος Τζουγανάκης, Μπέλα Μέρη, καθώς και τα group «Trinity Band», «Piano di Voce» και «Μαργαρίτα & Νίκος».
Οι ανωτέρω καλλιτέχνες, όπως και όλοι όσοι συμπράττουν για την διενέργεια της ανωτέρω εκδήλωσης, συμμετέχουν αφιλοκερδώς.

Το Ινστιτούτο Γεωπολιτικής, Εθνικής Συγκρότησης & Ανάπτυξης «ΠΥΞΙΔΑ» και το Σωματείο «Εταιρεία Ιπποκράτειας Αντίληψης για την Ευεξία του Ανθρώπου» ιδρύθηκαν και έχουν μη κερδοσκοπικό χαρακτήρα, λειτουργούν δε σε εθελοντική βάση και αφιλοκερδώς από ενεργούς πολίτες με διαφορετικές πολιτικές και προσωπικές απόψεις, αλλά με κύριο πρόταγμα την Ελλάδα

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.